HDMI Çıkışından Görüntüyü Yakalayabilir Miyiz?
-
Selamlar,
Hastanelerdeki Ultrason cihazınlarında HDMI çıkışı var. Bunu ekrana yansıtıyorlar. Doktorlar o ekrandan görüntülüyor. Soru şu:
HDMI çıkışından o görüntüyü alıp videoya dönüştürmeyi araştırıyorum.
Ancak hdmi den gelen veriyi alabilir miyiz? Videoya dönüştürebilir miyiz?
zeybekustasi tarafından 24/Eyl/18 19:33 tarihinde düzenlenmiştir -
aradığın çözümün adı "HDMI capture card" araştırıp sana uygun olanı satın alabilir, istediğin kalitede , istediğin formatta kayıt edebilirsin.
Ayrıca, direk uzak sunucuya (hosta) vs. kayıt eden modelleride var.
kUz3y tarafından 24/Eyl/18 19:44 tarihinde düzenlenmiştir -
kUz3y bunu yazdı
aradığın çözümün adı "HDMI capture card" araştırıp sana uygun olanı satın alabilir, istediğin kalitede , istediğin formatta kayıt edebilirsin.
capture card profesyonel kullanım için iyi değil. sürekli hatalarla boğuşuyorsunuz.
-
GuArDiAn55 bunu yazdıkUz3y bunu yazdı
capture card profesyonel kullanım için iyi değil. sürekli hatalarla boğuşuyorsunuz.
Magewell USB 3.0 HDMI Video Capture Dongle kullanıyorum , bir çok projedede kullandım hiç sıkıntı çekmedim, çok daha basitleri'nide kullandım 40-50 liralık olan easy, ezcap vs. onlarında ömrü kısa, taşıma hızı px yönetimi vs verimli değil pek. onun dışında oldukça memnunum .
kUz3y tarafından 24/Eyl/18 20:34 tarihinde düzenlenmiştir -
DK-HD-CAP1080 tavsiye ederim gittigidiyorda ucuz.
-
Bu arada medula bu işi yapıyor zaten, hastanelerde kullanılan cihazların bir çoğu hangi protoklden bilmiyorum ama direk sağlık bakanlığının veritabanına yazıyor verileri.