Hediye Konusunda Acil Yardım
-
Müritler merhaba,
1 ay önce Avustralya'da rasgele bir şirkette genel müdür yardımcısı A kişisine mail atmıştım, o da bizim şirketimizle ilgilenenle biz de ilgileniriz, Türkiye'ye müşteri ziyaretine gelincei, Türkiye'de bir mülakat yapabileceğini söylemişti. Şimdi A kişisi yerine aynı şirketten İş Geliştirme Müdürü B kişisi geliyor. Yarın Ankara'da görüşmem var.
Sizce ben bu B kişisine hem kendisi için hem de görüştüğüm A kişisi için bir hediye almalımıyım? Alırsam da ne alabilirim? Arkadaşlar cezerye lokum tarzı şeyler alabilirsin dediler ama bilemedim. Yeme içme yerine daha değişik bir hediye de olabilir, tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
genelde kalem türü hediyeler olabilir. işlemeli falan.
-
hocam yurt dışından geleceği için sen nereliysen ve oradanın nesi meşhursa ondan hediye et üzerinede yaz
-
içki?
-
O an tüketilecek veya takılacak ufak bir şey tabiki. Nacizane ikramımı buyurmazmısınız diyerek takdim edebilirsin.
Bu bir Puro olabilir mesela.
Bu az bulunur bir şarap olabilir mesela. Mekana önceden yollarsın. Geldiğinizde size sormadan ikram ederler. Sen de yudumlarken menşeinden bahsedersin.
Eğer tütün ve alkol kullanımından şüphe ediyorsan görüşmenin yapıldığı mekanı şık bir yer olarak seçmen ve mekan hakkında bilgi edinerek en iyi şekilde ağırlaman da yeterli gelir.
Son olarak geldiğinde kalacağı otelin neresi olduğunu öğrenip, çok daha güzel bir otel ayarlayabilirsin. Daha sonra Türkiye'ye gelince kalacağınız oteli özenle seçtik dersin. Yeterli olacaktır.
Elinde paketlerle gitmen abes kaçar. -
- Raki
- El islemeli ürünler olabilir.
-
Arkadaşlar teşekkür ederim, görüşeceğim kişi yaklaşık 1 haftadır Türkiye'de oteli ayarlanmış görüşmemiz de kaldığı otelin restorantında olacak. Yenecek şeylerden ziyade kalem tarzi hediyeler de hoş olabilir diye düşünüyorum, Ankara'da hediye bakabileceğim yerler var mı acaba?
-
kelomar bunu yazdı
Arkadaşlar teşekkür ederim, görüşeceğim kişi yaklaşık 1 haftadır Türkiye'de oteli ayarlanmış görüşmemiz de kaldığı otelin restorantında olacak. Yenecek şeylerden ziyade kalem tarzi hediyeler de hoş olabilir diye düşünüyorum, Ankara'da hediye bakabileceğim yerler var mı acaba?
kızılay işini fazlasıyla görür hocam ?
-
DevilKingtr bunu yazdıkelomar bunu yazdı
kızılay işini fazlasıyla görür hocam ?
nerelere gidebilirim bildiğin mağaza dükkan fln varmıdır?
-
?
-
kaligrafi ile yazılmış hediyelik tabaklar var
üzerine istedigin yazıyı yazdırırsın misafirinin üstünde ismi olan bi tabak yada kalemde olabilir