Hediye Pastırma Alacağım
-
Arkadaşlar Kayseriye gidiyorum ve benim için değerli birisi için pastırma hediye alacağım. Nerden ve hangi pastırmayı alıyım. Yardımcı olur musunuz?
-
burakayser bunu yazdı
Arkadaşlar Kayseriye gidiyorum ve benim için değerli birisi için pastırma hediye alacağım. Nerden ve hangi pastırmayı alıyım. Yardımcı olur musunuz?
kuş gömü alabilirsin.
-
Nerden alıyım kaç lira olur
-
Yarın akşam gidiyorum ben de, takipteyim konuyu.
-
pastirma sokagimiydi ole bi sokak var 15 fln lahmacuncu var
-
meydanda kalenin girişini karşına al. sağa doğru 200 metre yürü. caminin yanındaki sucukcuları sanma dahada sağa yürü. köşede taksi durağı ve karşısında yüksek binananın altında elektonikçi bir dükkan var , o dükkanın yanındaki pastırmacıdan al. bitane zaten orda o. gayet kaliteli ve iyidir.
-
cumhuriyet meydanı tramvay durağını arkana al düz git hocam orada yabani kuşları göreceksin uçuyorlar öyle biraz seyret kafan rahatlar :D sonra biraz ilerledikten sonra sucuk&pastırma satan yerleri göreceksin eğer param var dersen tabi şahin al ama orta birşey alıyım dersen başyazıcı tavsiye ederim o da güzeldir yani şüphen olmasın şahsım tarafından denenmiştir :D
-
Kuşgömü diyolar bide. en kalitelisiymiş heralde o konuda ne dersiniz. Bonfile pastırma diye biliyodum ben. Büyük ihtimalle ikisi aynı şey. Onumu alıyım yukarıda bi arkadaş tavsiye etmiş zaten.
-
www.pastirmamarket.com
Byz garage altında şubeleri var. En iyi marka başyazıcılar fabrika satış mağazası selamımı söyleyebilirsiniz.
ibrahim bey yönlendirdi dersin çok alacaksanız.
-
fıkret var kayserının en ıyı pastırmacısı abdullah bul bey zademıze bıle oradan yapılır pastırmalar parasını kım oder dersen bız oderız hep dövlet butcesınden