folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Hediye/Kampanya Mobil İnternet GB Temini?

Hediye/Kampanya Mobil İnternet GB Temini?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hocalar öncelikle askerim ve turk Telekom un boktan paketi yüzünden biten İnternete ek paket alamıyorum. Aile paketinde ortak hat olarak görünüyorum. Bu yüzden paket bitince hiçbir şekilde İnternet satın alamıyorsunuz. bunun çin ayrı bir tarifeye geçmek gerekiyormuş.. 

salak salak işler.. böyle kampanya hediye İnternet veren şeyler var mı? pepsi cocacola şifreleri işe yarıyor ama bulmak sıkıntı. şöyle bir uygulama ve site buldum ne kader işe yarar. 60 100 TL ya falan uygulama içi oyuna giriş bileti satın alıyorsunuz. PLY diye geçiyor. bunlarla oyunlara girip (bilgi yarışması vs vs.) oyun içi kredi toplanıyor. bunları İnternet paketine çevirebiliyorsunuz. ama denemedim, gerçek mi bilmiyorum

kazan-kazan.com

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solidict.catalog4p

ve ya İnternetten uygun fiyata, bu hatta, alabileceğim İnternet paketleri var mı? bynogame in oyun için para satması gibi bir şeyden bahsediyorum. turk Telekom haricinde nereden temin edilebilir.

Turk Telekom laleliği: ben aile paketindeyim. 5 kişi kullanıyoruz ve toplam 490 lira falan. konuşma SMS İnternet hepsi ortak. İnternet 15gb. herkesin kullanımı bundan düşüyor. (ayrı bir salak nokta). İnternet bitince 5gb a kadar yeniliyor. ondan sonra da mal gibi kalıyorsun. çünkü ben ortak hat olduğum için hiçbir şekilde İnternet paketi alamıyorum. sadece ana hat alıyor ama onun aldığı paket diğer 4 kişiye gelmiyor. Yani laleler 4 tane ortak hat kullanıcısı ne bok yaparsa yapsın demişler

en son gidip alay kom. dan WiFi bağlamasını isteyeceğim sjsjsj

banneduser tarafından 04/Ara/25 20:12 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://istanbul.gsb.gov.tr/Public/Edit/images/IM/43/OKUL%20SPORLARI/2017-2018/MODERN%20PENTATLON/30.03.2018/MODERN%20PENTATLON%20OKUL%20B%C4%B0ATLONU%20%C4%B0L%20B%C4%B0R%C4%B0NC%C4%B0L%C4%B0%C4%9E%C4%B0%20START%20L%C4%B0STELER%C4%B0.pdf

Buradaki TC numarası ve doğum tarihlerinden bir tanesini seçip TC NO XX/XX/2XXX 4545'e SMS atarsan sil süpür hakkın haftada 2 sefer olur. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

hocam aynısını Vodafone da yapabilmek mümkün mü. 

denedim, şuan işleminizi gerçekleştiremiyoruz hatası veriyor

banneduser tarafından 06/Şub/26 21:50 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
Toplam Hit: 710 Toplam Mesaj: 3
mobil internet