folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hellsing İle İlgili Bir Soru

Hellsing İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=mXsShK6A56c&feature=related arkadaşlar ben hellsingin bu vidyodaki bazı bölümlerini hiç görmedim örn seras zombilerle savaşırken ben izlediğimde integra onu tutmuyordu mesela şu asansör sahnesi polislerin direğe atılmasını felan hiç görmedim ben eksik kesilmişmi izledim acaba buneden böyle söylermisiniz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Türkiye farkı olabilir. orjinal dvdsini alırsan içerisinde kesilen bölümler eksralar farklı sonlar kamera arkaları vs gibi süprizler görebilirsin.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Hellsing in devamı var sanırım veya OVA sahnelerinden biri de olabilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Videoya bakmadım ama Hellsing ova larını izlemediysen oradan sahneler olabilir

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Senin izlediğin tv serisi.Tv serisi mangaya çok uygun olmadığı için hellsing 40 dk lık ova lar olarak yeniden çekiliyor.En son 7. ova yayınlandı izlemek istersen internette sürüyle var altyazısını da divxplanetten indirebilirsin.TV serisini beyendiysen ova larda kendinden geçersin emin ol :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Ova'sını kovasını bilmem,dizisini hiç izlemedim ama director's cut olma ihtimalida var eğer dizisindeki sahneler değilse.Bir çok film kesilerek sinemalara girer çok tutmuş bir filmse director's cut'ı sonradan dvd olarak piyasaya sürülür örneğin Lord of the rings'in director's cut versiyonu normalindan 30dk kadar daha uzundu ve mükemmel çıkartılmış sahneler vardı.Donnie Darko'nun yine aynı şekil..Bence çok beğendiğiniz filmleri birde yanına director's cut ekleyip aratın filmi sıfırdan izlemek kadar olmasa da hayli farklı bir şey izlemiş kadar olabiliyorsunuz..

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

peki hocam ova ların online izlenen tr alt yazılı bir site varmı bildiğiniz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Ovadan hocam, sanirim ova3 tenmiş yorumlardan anladigim kadariyla :P. Ben 2 den sonrasini izlemedim :P

The king is bleeding.
Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 8