Hellsing İle İlgili Bir Soru
-
http://www.youtube.com/watch?v=mXsShK6A56c&feature=related arkadaşlar ben hellsingin bu vidyodaki bazı bölümlerini hiç görmedim örn seras zombilerle savaşırken ben izlediğimde integra onu tutmuyordu mesela şu asansör sahnesi polislerin direğe atılmasını felan hiç görmedim ben eksik kesilmişmi izledim acaba buneden böyle söylermisiniz
-
Türkiye farkı olabilir. orjinal dvdsini alırsan içerisinde kesilen bölümler eksralar farklı sonlar kamera arkaları vs gibi süprizler görebilirsin.
-
Hellsing in devamı var sanırım veya OVA sahnelerinden biri de olabilir.
-
Videoya bakmadım ama Hellsing ova larını izlemediysen oradan sahneler olabilir
-
Senin izlediğin tv serisi.Tv serisi mangaya çok uygun olmadığı için hellsing 40 dk lık ova lar olarak yeniden çekiliyor.En son 7. ova yayınlandı izlemek istersen internette sürüyle var altyazısını da divxplanetten indirebilirsin.TV serisini beyendiysen ova larda kendinden geçersin emin ol :D
-
Ova'sını kovasını bilmem,dizisini hiç izlemedim ama director's cut olma ihtimalida var eğer dizisindeki sahneler değilse.Bir çok film kesilerek sinemalara girer çok tutmuş bir filmse director's cut'ı sonradan dvd olarak piyasaya sürülür örneğin Lord of the rings'in director's cut versiyonu normalindan 30dk kadar daha uzundu ve mükemmel çıkartılmış sahneler vardı.Donnie Darko'nun yine aynı şekil..Bence çok beğendiğiniz filmleri birde yanına director's cut ekleyip aratın filmi sıfırdan izlemek kadar olmasa da hayli farklı bir şey izlemiş kadar olabiliyorsunuz..
-
peki hocam ova ların online izlenen tr alt yazılı bir site varmı bildiğiniz
-
Ovadan hocam, sanirim ova3 tenmiş yorumlardan anladigim kadariyla :P. Ben 2 den sonrasini izlemedim :P