folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Hem Linuz Hem Windows A Virüz :)

Hem Linuz Hem Windows A Virüz :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Açık kaynak Linux sistemleri ve Windows işletim sistemine bulaşabilen yeni bir virüs ortaya çıktı. Linux ve Windows’u etkileyen yeni virüsün iki ayrı adı bulunuyor; Virus.Linux.Bi.a ve Virus.Win32.Bi.a. Rus bilişim güvenliği şirketi Kaspersky Lab tarafından tespit edilen virüsün, yeni bir trendin öncüsü olduğu vurgulanıyor.

cnbc teletexinde görmütüm

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    o nasıl bir şeymiş, olur olmadık şeyleri derlerseniz tabiki de bulaşır :)) yoksa dağıtımların paket listelerinde boyle bir şey mümkün değil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek
    himm gecenlerde duydum bunu...Windows'a bir bug'dan mi bulasiyor acaba onu bilmiyorum da Linux'ta dedigi gibi arkadasin paketlerden bulasiyorsa sorun yok.

Ama 0day bir kernel bug veya diger bir modul uzerinden bulasiyorsa is ciddi ama oyle olmadigini de saniyorum oyle olsaydi ciddi ses getirirdi olay... incelemedim bilmiyorum acikcasi. ;)

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
Toplam Hit: 13954 Toplam Mesaj: 3