Hem Monitör Hem Televizyon [Satılık]
-
Hocalar yenisini alacağım için hem monitör hem televizyon olarak kullanılabilecek bu monitörü satıyorum.
Kendinden stereo hoparlörü mevcuttur. Üzerinde (Ekranda değil) bir iki çizik vardır. Onlar da ilk fotoğrafta gözükmektedir. Ölü pixel vs gibi problemleri yoktur. Ses de sorunsuzdur.
Çözünürlük 1280x1024
VGA girişi mevcut.
Kumandası vardı fakat kaybettim. Arayacağım eğer bir yerden çıkarsa onu da veririm.
Fiyat 160 TL'dir. Kargo alıcıya aittir. Çok iyi bir şekilde paketleyeceğimden emin olabilirsiniz :)
Teşekkürler :)
Resme tıklarsanız daha büyük görebilirsiniz.

-
Rezerv
Edit: Monitör 19" ve LCD bu arada :) ve Pazarlık ve takas tekliflerine açık.
Subtitle tarafından 02/Mar/14 14:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam izin verirsen bir sorum olacak.Bendede Fujitsu marka led monitör fakat onda seninki gibi girişler yok.Sadece vga var.Bunu televizyon olarak kullanabilir miyim ?
-
Citizen bunu yazdı
Hocam izin verirsen bir sorum olacak.Bendede Fujitsu marka led monitör fakat onda seninki gibi girişler yok.Sadece vga var.Bunu televizyon olarak kullanabilir miyim ?
Hocam avatarı görünce "Ne ara mesaj attım. Delirdim mi yoksa?" dedim :D
Soruya gelirsek maalesef bilgim yok.
-
Citizen bunu yazdı
resimde normal karasal tuner girişi görülüyor + trt pandrolüde var demekki normal tv gibi kullanılır