folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hem Monitör Hem Televizyon [Satılık]

Hem Monitör Hem Televizyon [Satılık]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Hocalar yenisini alacağım için hem monitör hem televizyon olarak kullanılabilecek bu monitörü satıyorum. 

Kendinden stereo hoparlörü mevcuttur. Üzerinde (Ekranda değil) bir iki çizik vardır. Onlar da ilk fotoğrafta gözükmektedir. Ölü pixel vs gibi problemleri yoktur. Ses de sorunsuzdur. 

Çözünürlük 1280x1024

VGA girişi mevcut.

Kumandası vardı fakat kaybettim. Arayacağım eğer bir yerden çıkarsa onu da veririm.

Fiyat 160 TL'dir. Kargo alıcıya aittir. Çok iyi bir şekilde paketleyeceğimden emin olabilirsiniz :)

Teşekkürler :)

Resme tıklarsanız daha büyük görebilirsiniz.

ASDASD

VCVD

FEFR

sgsfg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Rezerv

Edit: Monitör 19" ve LCD bu arada :) ve Pazarlık ve takas tekliflerine açık.

Subtitle tarafından 02/Mar/14 14:56 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam izin verirsen bir sorum olacak.Bendede Fujitsu marka led monitör fakat onda seninki gibi girişler yok.Sadece vga var.Bunu televizyon olarak kullanabilir miyim ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Hocam izin verirsen bir sorum olacak.Bendede Fujitsu marka led monitör fakat onda seninki gibi girişler yok.Sadece vga var.Bunu televizyon olarak kullanabilir miyim ?

Hocam avatarı görünce "Ne ara mesaj attım. Delirdim mi yoksa?" dedim :D

Soruya gelirsek maalesef bilgim yok. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

resimde normal karasal  tuner girişi görülüyor + trt pandrolüde var demekki normal tv gibi kullanılır

Toplam Hit: 874 Toplam Mesaj: 5