folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Hem Okuyup Hem Calısabileceğim Bolumler

Hem Okuyup Hem Calısabileceğim Bolumler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar arkadaslar

kaçak birini sokmaktansa sınava adam gibi girmeye karar verdim (alkış)

ama ailemden ayrıldım yalnız yasıyorum bu durumda hem calısıp hem okumam gerek ki iki yıllığıda beğenmiyorum(götümmü kalkmış ne)

hangi ilde geçinmek kolaydır? eskişehir öğrenci sehridir diyolar doğrumudur?orda hem okuyup hem gecinilebilirmi iş imkanları nasıldır ?

iş konusunda notum : ibm referanslıyım bt, sistem donanım konusunda yardırmışlığım yazılımdada bilgim var(php bilgim iyi html falan süperim flash bilirim adobe flexe basladım bugün javadada oldukca iyiyim ama ciddi anlamda hiç gerçek projede çalışmadım ....)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eskisehir cok guzel yerdir, gece hayatida vardir. ölü bir yer degil sikilmazsin.

yaz sezonu geliyor tipin varsa guzel cafelerden birinde ise gir, yoksa paketci olursun..

eger orada tutunabilirsen kisinda calisirsin. yazin ben gelincede sabah aksam icmeye gideriz..

web'le alakali bir is bulacagini sanmiyorum.

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

eskisehir cok guzel yerdir, gece hayatida vardir. ölü bir yer degil sikilmazsin.

yaz sezonu geliyor tipin varsa guzel cafelerden birinde ise gir, yoksa paketci olursun..

eger orada tutunabilirsen kisinda calisirsin. yazin ben gelincede sabah aksam icmeye gideriz..

web'le alakali bir is bulacagini sanmiyorum.

-----------------------------

hoca amaç eğlenmek karı kız değil okurken çalışabilmek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

ısparta'ta ya da burdur da geçim ucuzdur büyük şehirlere nazaran kredi alırsın devletten 200 lira günlük 15 lirayada günlük bir yerde çalışırsın dandik bir ev tutarsın kendine 150 liraya yada yurtta kalırsın php bilgin falan varsa ayda bir site yaparsın tamamdır biraz ps öğren iş bulma ihtimalin artar.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 854 Toplam Mesaj: 4