folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hemencevir.Com (İngilizce Cümleleri Türkçe"Ye Çevirme) Nasıl Bir Database Sahibidir?

Hemencevir.Com (İngilizce Cümleleri Türkçe"Ye Çevirme) Nasıl Bir Database Sahibidir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

gördüğüm en iyi çeviri sitesi. cümle cüle çeviriyor. çevirmesi fena değil ama bazı çeviriler için biraz düzenleme gerekiyor. geçi sonuçta okuyan kişi anlıyor.

sizce bunlar nasıl yapmışlar be anlmadım babylon gibi programlar bok gibi çevirirken bu çok daha iyisini yapıyor. 

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

Sistem şu an çok yoğun! Lütfen 3-5 saniye sonra tekrar deneyin.

bişe ceviremedim paso bunu dior :| 

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    hoca bu saatlerde çok yoğun oluyor ondandır biraz daha bas olur :)

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

güzel çeviri:

Often in web-based applications, developers want to be able to display on the fly graphs. Here are 10 CSS Generators or Techniques that may help you in generating CSS graphs.

Çoğunlukla ağ-temelli uygulamalarda, geliştiriciler, sinek grafiklerinde gösterebilmeyi ister. CSS grafiklerini oluşturmakta sana yardım edebilen 10 CSS jeneratörü veya teknikler buradadır. 

boktan çevirileri (özel kelimeler ve mecaz anlamlar yoğunlukta) 

A couple of months back I wrote a post about the importance of making links look like links. From the comments left by readers it was clear that peoples opinions differ widely on the best way to style links, so I thought I’d follow up with a brief survey of the various ways it is possible to make links stand out on a page. I won’t be talking in this article about links in navigation menus, headings, or buttons, only inline links that appear within the body copy of a web page. We cannot rely on visual context to make it obvious to users that inline links are clickable, and therefore their appearance is crucial.

Benim, bağlantılar gibi bağlantı bakışını yapmanın öneminin hakkında bir direğe yazdığım bir çift ay arkada. Yorumlardan, açık bir şekilde insan düşüncelerinin, geniş ölçüde en iyi yolda bağlantıları biçimlendirmek için ayrıldığı olduğu okuyucular tarafından bıraktı, bundan dolayı ben, benim, bir sayfada dışarı bağlantı standını yapmak için mümkün olduğu çeşitli yolların kısa bir incelemesiyle izleyecek olduğumu düşündüm. Ben, sefer menüleri, başlıklarda bağlantıların hakkında bu makalede konuşuyor olmayacağım, veya iliklemeyeceğim, tek inline, bir ağ sayfasının vücut kopyasının içinde gözükecek olanı bağlar. Biz, görsel bağlamda onu inline bağlantılarının, tıklanabilir olduğu kullanıcılara açık yapmak için güvenemeyiz, ve bu yüzden onların görünüşü, önemlidir.

benim anlamadığım bu site hal eklerini filan nasıl ayarlıyor? 

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

Evet o kadar yazı yazdım cevap anlamlıydı

Maçlarla Oynama :)

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    benim bildiğim burda bi ekip var, kendileri yazarak çeviriyor. manuel. valla arkadaşımın yalancısıyım :D belki kandırmıştır ipne ama doğru olabilir.

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    silenceb bunu yazdı:
    -----------------------------

Evet o kadar yazı yazdım cevap anlamlıydı

Maçlarla Oynama :)

-----------------------------

site sapıttı arasıra banada oluyor :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manuel olarak cevirmeleri imkansız..bence..

Yetim düşler bekçisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

ab, şaka yapma kim uğraşacak o kadar işle.

bende bir ara bir metin yazmıştım. cevap olarak "seni sikmek istiyorum, kaltak" gelmişti. çok gülmüştüm. heralde kullandıkları yavşak server aynı anda gelen kelimeleri karıştırıyor.

yahu harbiden nasıl yapmışlar? bende onu çalıp siteme koymak istiyorum a.q 

. . .. . ... .
Toplam Hit: 1795 Toplam Mesaj: 9