Hep Bir Arayıştı Ugrunda Çektiğim Acılarımın Sebebi
-
Daha ne kadar yanmalı insan.Daha kaç vücut işkence olmalı insana.Daha ne kadar aramamız lazım birbirimizi.Bu uğurda daha ne kadar acı çekmeli insan.Dana kaç deniz oluşturulmalı gözyaşlarıyla ve daha kaç zaman beklemelidir.Daha ne kadar sabretmeli ve daha kaç defa sevmeli ve daha kaç vücutta seni aralamalıyım.
Aslında sorsalar bana , ne gücüm kaldı ne de sabrım.Seni bulabilmek için daha kaç vücut eskitmeliyim ve daha kaç yağmur oluşturmalıyım gözyaşlarımla tanrıyla yarışırcasına.Tanrıda kızmaya başladı bana ,haklıda kızmakta.Ondan daha çok seviyorum çünkü seni.Ve aslında bilmiyorum seni sevdiğimi yazacak daha ne kadar kalemimin kaldığını.
Bende bilmiyorum açıkcası nedendir bu arayışların sebebini.Bilmiyorum uğrunda çektiğim acıların sebebini.Suçu olmadığı halde hapse atılmış biri gibiyim , her günü işkence her saati ızdırap gibi geçen gibi biriyim.Bende bilmiyorum neden arıyorum seni.Ama biliyorum ki seni bulduğumda , ne artık tanrıyla yarışıcam ne de acı çekicem.Bilki yarim seni bulduğum zaman , hapistan çıkmış biri gibi hem hüzünlü hemde dünyanın en mutlu insanı olucam.Hüznümün sebebi , bu uğurda çektiğim acılar.Mutluluğumun sebebi ise sen olucaksın yarim.
Neyse fazla meşgul etmim kendimi yarim.Ne adını biliyorum , ne de simanı , ama arayışlarıma devam ediceğim.Seni bulucam yarim..Görüşmek üzere sevdiğim...
Sonunu Adam Akıllı bitiremedim Biliyorum..Eleştiriyede açığım..
-
güzel olmuş tebrik ederim.cekilen zorluklar olaya bir + katar daha bir bağlar bence ;) ama yalnızlıkla sevgiyi karışmamaya dikkat et derim
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Daha ne kadar yanmalı insan.Daha kaç vücut işkence olmalı insana.Daha ne kadar aramamız lazım birbirimizi.Bu uğurda daha ne kadar acı çekmeli insan.Dana kaç deniz oluşturulmalı gözyaşlarıyla ve daha kaç zaman beklemelidir.Daha ne kadar sabretmeli ve daha kaç defa sevmeli ve daha kaç vücutta seni aralamalıyım.
Aslında sorsalar bana , ne gücüm kaldı ne de sabrım.Seni bulabilmek için daha kaç vücut eskitmeliyim ve daha kaç yağmur oluşturmalıyım gözyaşlarımla tanrıyla yarışırcasına.Tanrıda kızmaya başladı bana ,haklıda kızmakta.Ondan daha çok seviyorum çünkü seni.Ve aslında bilmiyorum seni sevdiğimi yazacak daha ne kadar kalemimin kaldığını.
Bende bilmiyorum açıkcası nedendir bu arayışların sebebini.Bilmiyorum uğrunda çektiğim acıların sebebini.Suçu olmadığı halde hapse atılmış biri gibiyim , her günü işkence her saati ızdırap gibi geçen gibi biriyim.Bende bilmiyorum neden arıyorum seni.Ama biliyorum ki seni bulduğumda , ne artık tanrıyla yarışıcam ne de acı çekicem.Bilki yarim seni bulduğum zaman , hapistan çıkmış biri gibi hem hüzünlü hemde dünyanın en mutlu insanı olucam.Hüznümün sebebi , bu uğurda çektiğim acılar.Mutluluğumun sebebi ise sen olucaksın yarim.
Neyse fazla meşgul etmim kendimi yarim.Ne adını biliyorum , ne de simanı , ama arayışlarıma devam ediceğim.Seni bulucam yarim..Görüşmek üzere sevdiğim...
Sonunu Adam Akıllı bitiremedim Biliyorum..Eleştiriyede açığım..
-----------------------------Teoman Tarzı Olmus :D Güzel Dana Yı Düzelt Ama :D
-
hakkaten dana yazmışım sağolasın mami..
-
Sonları başı kadar tat veremedi ama genel olarak çok hoş olmuş. Tebrikler devamını beklerik :)
-
yasinim yazı hoş olmasına hoş olmuş ama arabesk bir hava sezdim. (:
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
yasinim yazı hoş olmasına hoş olmuş ama arabesk bir hava sezdim. (:
-----------------------------ne yazıkki abi öyle bir şey oldu.. :) zaten bir programın başlamasına az kalmıştı ona yetişim derken o başlayana kadar dinlediğim arabesk müziklerin etkisi olmuş sanırım..sağlık olsun.