Hep Platonik (Kreston)
-
way anasını kreston bi kızdan hoşlanıyo ama herzamanki gibi platonik neyse arkadaşlar bu güne dek forumda bir çok yazı yazdım ilk defa aşk hakkında topic açıyorum bi şiir yazdım paylaşmak istedim
Sevinçlisin ! Bir gülümsemenle melekler imrenir seni
Elimde olsaydı sevgin İnan ki kaldıramazdım bunu
Vasiyetim ki gelsin bakışlarınla yıkılan bu bedenin kudreti
İnciler bile kıskanacak görürlerse güzel gözlerini
Nasıl bir rüya bu ? Asla gelmesin sonu
Çok seviyorum seni ! sakın uyandırmayın bu bedeni
Sevinç neymiş bilmiyormuşum seni tanımazken
En büyük üzüntüyü de tattım terslendiğimde
Ne var ki ben alışkınım bulup ta kaybetmeye
İstemiyorum artık son vermeli göz yaşı dökmeye
Satırlarım anlatamaz güzelliğini dili varmaz tasvir etmeye
Emsali nerdedir ? Kim son verebilir aşkın gücüne ?
Varsayalım gelin dünyaları getirin karşıma
İstemedikçe sana olan sevgime kim engel olabilir ?
Yaşıyorum rüyadan bozma şu hayal dünyasında
Olur ki anlarsın beni bir gün beklerim seni buralara
Ruhumun sözü geçer belki bir gün şu bedene
Umutlar gerçek olur isteklerimle birlikte
Madem ki vakti geldi.. tamam artık uyandırın beni.
-
Çok güzell hojam bence denemekten bi zrr çıkmaz git söle sana yazdım die...
-
walla duruma bakacaz son çare olarak kullanacam bunu :)
-
sen parapisikolojiyi geliştir ben uraşmıom artıq sen geliştir de kızı uçur yani öle uçur deil ha yalnış anlama bakarak ayakalrını yerden kes bak yine yalnış oldu yani uçur işte:D
-
abi bak sölim şiir bazen işe yaramıyo kimisi böle şeylerden hoşlanmam diyo yalan gerçi bi nebzede olsa etkileniyolar şimdi bi de seni tanımıyorum tanışalım ayağına yatarsa hiç bekleme tanışmayı ben bekledim tanışmayı sora olan oldu nese gereksiz muhabbetler olacağı varsa oluyo yani gelip kapını çalıyo benim mükkemmel bi terslenme serim var demekki hepimizin doğasında var bilgisayarcı adam terslenir :) nese ufukta yeni aşklar bizi bekler
-
len git kıza ben seni sewiyom aşkından ölüyom de ...2 kelimeyi biaraya getirebiliyon(ki şiir yazmışın)
bu kadar zormu aq kıza gitmek nassın demek alla alla
-
Abi bunu anlayın bizler aşk adamı değiliz şiir yazmalar çiçek almalar bize göre değil Kreston olsun Nickimyok olsun tanışıp kaynaştığım adamlar 2 side aşk adamı değil kardeşim.
Platonik takılıyorsan git söle iç bi şişe şarap kesmezse bi tane daha git mektup yaz,evinin duvarına yaz mesaj çek ama böle forum köşelerinde bıy bıy çok sevdim ellere gitti beni sevsen ne olurdu ellere verdin bana versen ne olurdu tipi şeyler bize göre değil be abüler:) -
Antikky bunu yazdı:
Abi bunu anlayın bizler aşk adamı değiliz şiir yazmalar çiçek almalar bize göre değil Kreston olsun Nickimyok olsun tanışıp kaynaştığım adamlar 2 side aşk adamı değil kardeşim.
Platonik takılıyorsan git söle iç bi şişe şarap kesmezse bi tane daha git mektup yaz,evinin duvarına yaz mesaj çek ama böle forum köşelerinde bıy bıy çok sevdim ellere gitti beni sevsen ne olurdu ellere verdin bana versen ne olurdu tipi şeyler bize göre değil be abüler:)
Ya bi git aLlahını seversen geberdim yaa.Herşey iyi güzeLdi okudum şiiiri bide neLer yazmısLar okuyum dedim,onLarda iyi gidiodu sana geLince koptum yaa:)))))))))))))) DuygusaLLığın içine b.k katmısın:))böle forum köşelerinde bıy bıy çok sevdim ellere gitti beni sevsen ne olurdu ellere verdin bana versen ne olurdu tipi şeyler bize göre değil be abüler:)
:))))))))))))))))
-
güzel bea kreston hll döktürmüşün
git söyle kıza hemen reddedilirsen kolay unutursun reddedilmezsen mutlu olursun
baq banada bulaştı kafiye işin :D
-
vay be guzel kreston kardesım helal!.!.!.!.!.