folder Tahribat.com Forumları
linefolder Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
linefolder Hepsi Burada - Nikon COOLPIX L120 Yorumlarınızı Bekliyorum

Hepsi Burada - Nikon COOLPIX L120 Yorumlarınızı Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/nikon-coolpix-l120-14mp-3lcd-dijital-fotograf-makinasi/ProductDetails.aspx?productId=ft1924&categoryId=248

bu makinayı alıcam arkadşalar hediye çeki + world puan + heiye çeki derken 400 TL geliyor şu anda makina ne dersiniz 

yorumlarınızı bekliyorum kullanan varmı memnunmu 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

güzel duruyor sağlam görünüyor

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

forumlarda kullananlar memnun bizden kullanan yada bu işlerden anlayan yokmu 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

Hocam makinayı bilmemde alıcağın siteyi tahribat başta olmak üzere biraz araştırmanı öneririm tabi makinam alışverişten 2 ay sonrada elime geçersede problem olmaz diyorsan sen bilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek
    hocam çok alışveriş yaptım hb den öyle bir durumda iptal ederim artık önemli olan makinanın durumu ne dersiniz?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

Anladım inşallah sorun yaşamazsın makinaya gelince pek anlamam onlardan :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek
    hacı 400tl ye kompakt makinamı alacaksın? 400tlye dslr body alırsın.. Bence 400 bu makine için çok ama çok
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Bende Sony dschx1 var ben ikinci elini bu fiyattan fazlasına aldım ?? 600 den fazlasına

http://www.sony.com.tr/product/dsc-h-series/dsc-hx1#pageType=TechnicalSpecs

Nikon özelliklerine bakıyorum azdaha yazssalar benimm makinadan iyi diyecekler,ama 14 mp olayına ve zoom kalitesi kıyaslanırmı sanımıyorum.

ama makina uygun alabilrsin 400 ise hayli hayli uygun hakkını verir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

buda benim küçük bi zoom testim 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

dslr gövde ile dslr like arasındaki en büyük fark işte bu hocam yakınlaşmışsın ama görüntü sence kalitelimi? onu her 300 mm objektif ile de yaparsın ve nerden baksan 300 mm objektifler 500 den başlar.. yani senin makinan fiyatına.. dslr ile like makinaları asla karıştırmayın çok farklıdırlar yoksa sizin lenslerden alıp dslr lere takardık nirvanaya erişirdik. keskinlik renk ve kaliteden ödün veriyorsunuz siz ama biz bunları yakalamak için ayrı ayrı lensller alıyoruz.. 

ve şu da var ki mp olayı ile ilgili olarak; makinanın mp sini orta seviyeye getir yani makina ayarlarından o 14 mpx i 10 veya 8 mpx yap daha kaliteli fottoğraflar çekeceksin.. mpx dslr gövdelerde tamamıyle sensörle ilgili bi nokta.. öyle mercimek sensöre adam gelir 15 mpx sıkıştırır ama sadece sözde 15 mpx olur.. 

ben bunları neden yazıyorsan :/ içinde bi ukte kaldı sanırsam neyse :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:

dslr gövde ile dslr like arasındaki en büyük fark işte bu hocam yakınlaşmışsın ama görüntü sence kalitelimi? onu her 300 mm objektif ile de yaparsın ve nerden baksan 300 mm objektifler 500 den başlar.. yani senin makinan fiyatına.. dslr ile like makinaları asla karıştırmayın çok farklıdırlar yoksa sizin lenslerden alıp dslr lere takardık nirvanaya erişirdik. keskinlik renk ve kaliteden ödün veriyorsunuz siz ama biz bunları yakalamak için ayrı ayrı lensller alıyoruz.. 

ve şu da var ki mp olayı ile ilgili olarak; makinanın mp sini orta seviyeye getir yani makina ayarlarından o 14 mpx i 10 veya 8 mpx yap daha kaliteli fottoğraflar çekeceksin.. mpx dslr gövdelerde tamamıyle sensörle ilgili bi nokta.. öyle mercimek sensöre adam gelir 15 mpx sıkıştırır ama sadece sözde 15 mpx olur.. 

ben bunları neden yazıyorsan :/ içinde bi ukte kaldı sanırsam neyse :)

asla karıştırmam,ben zaten 1 aydır fotoğraf çekiyorum,ve söylediklerinin çogunun ne analma geldiğini bile anlamadım..ben deneggele çekiyorum,makinede bi kaç özellik var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum,zamanla öğrenmek istiyorum

mp düşürmeyide deneyeceğim.

bu arada dslr like oldugunu bilmiyordum.

Toplam Hit: 1836 Toplam Mesaj: 11