Hepsiburada Banka Onayı
-
"Güvenliğiniz için sipariş bilgilerinizin bankadan onayı bekleniyor... "
Anlayamadım. Ne anlama geliyor? Buradan alışveriş yapmış olup tecrübeli olan müridlerden yardım bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler. -
ödemeyi yaptıgınız kart sahibinin yarın veyahut ertesi gün öğle saatlerinde ararlar ve böyle böyle biz hepsiburada.com'dan arıyoruz böyle bir ürün şiparişi çart çurt oldu onaylıyormusunuz tarzında soruyor sizde evet derseniz şiparişiniz 15dakika içinde onaylanıyor hayır derseniz şipariş iptal ediliyor. eğer size ulaşamazlar ise tamamen kişisel insafa kalmış ya ertesi gün yada 15dakika sonra tekrar arıyorlar. ona görede işlem devam ediyor.
-
şifreli giriş yapsaydın bu iletiyi görmeden direkt tedarik sürecine geçecekti mesai saatleri içinde onay çekilir normalde
ama geçen 23 de sipariş verdim havale ettim parayı saat 24 de banka havalesi onaylandı hayret ettim :D
-
3d secure ile girmediysen incelemeye alıyorlar. Eğer teslim edilecek isim ile kart üzerindeki isim aynı ise direkt onaylıyor (bende genelde oyle oluyor) Yok farklı ıse onay alabılıyorlar dıye bılıyorum(alamayada bilirler)
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------3d secure ile girmediysen incelemeye alıyorlar. Eğer teslim edilecek isim ile kart üzerindeki isim aynı ise direkt onaylıyor (bende genelde oyle oluyor) Yok farklı ıse onay alabılıyorlar dıye bılıyorum(alamayada bilirler)
-----------------------------
hepsiburadadaki adam annem ile iletişime geçip kartınızdan şu miktarda alışveriş yapıldı şu ürün onaylıyormusunuz demiş gün içinde. fakat hala o yazı kalkmadı :( -
Mylitta bunu yazdı:
cyrpt bunu yazdı:
3d secure ile girmediysen incelemeye alıyorlar. Eğer teslim edilecek isim ile kart üzerindeki isim aynı ise direkt onaylıyor (bende genelde oyle oluyor) Yok farklı ıse onay alabılıyorlar dıye bılıyorum(alamayada bilirler)
hepsiburadadaki adam annem ile iletişime geçip kartınızdan şu miktarda alışveriş yapıldı şu ürün onaylıyormusunuz demiş gün içinde. fakat hala o yazı kalkmadı :(
-----------------------------benim kartım yok hep başkalarının kartından alırım hiç aramadılar şimdiye kadar ama kafadan 25-30 alışverişim var :D