Hepsiburada İndirim Kodu Satılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Elimde hesap var arkadaşlar 75 üstü ise 15 lira indirim yapıyor.

İstenilen fiyat 5 lira

Size hesap vereceğin ordan sepete atıp satın alınız daha önce alım olmadığı için ilk adres size ait olacaktır.

İsim soyisim konusunda sıkıntı çıkmaz merak etmeyin çok alışveriş yaptım başka hesaplar ile.

Ödeme paypal.

İlk ödeme sonra hesap verilir.

İyi günler.

gkhnhalil48 tarafından 08/Eyl/15 00:58 tarihinde düzenlenmiştir

Tanrı Türkü Korusun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Dolandırma söz konusu değildir.5 lira için şeref satacak biri zaten değilim.

yanlış anlama hocam sana denk geldi ama satış konularında bu jargona hastayım. yani sen değilsin ama karşıdaki "şeref satacak" biri olabilir mi ? onun için mi önce ödeme istiyorsun. birine güvenmeden nasıl bana güven diyorsunuz ki :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Birine hediye etsen daha makbule gecerdi hocam 5 liraya böyle bişi komik sanki yinede hayirli satislar diyim 

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek
    moustache bunu yazdı

Birine hediye etsen daha makbule gecerdi hocam 5 liraya böyle bişi komik sanki yinede hayirli satislar diyim 

5 lira 5 liradır ben her sattığım hesabı 5 lira ne olacak hediye versem para kazanamam birde öyle düşün günde çeşitli forumlarda 4 hesap satıyorum ortalama buda 20tl eder ayda 600 

o 5 liraları hediye etsem ayda 600 lira hediye etmiş olurum :D

birde böyle düşün

Tanrı Türkü Korusun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı
    moustache bunu yazdı

5 lira 5 liradır ben her sattığım hesabı 5 lira ne olacak hediye versem para kazanamam birde öyle düşün günde çeşitli forumlarda 4 hesap satıyorum ortalama buda 20tl eder ayda 600 

o 5 liraları hediye etsem ayda 600 lira hediye etmiş olurum :D

birde böyle düşün

hocam senin yerin zaten tbt de değil , yani buranın olayı bu şekilde değil yeni olmandan dolayı bu verdiğin cevap sanıyorum.

edit: kişisel görüşündür tabiki ücretsiz verip vermemek saygı duyuyorum kesinlikle.kimse kimseye bedava bişi vermek yada bedava bir iş yapmak zorunda değil tabiki ama genel olarak tbt ruhunda yok bu iş ..

piradomim tarafından 08/Eyl/15 01:03 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Nedense artık bu tür konularda gözüm ilk olarak üyenin üyelik tarihine gidiyor...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Nedense artık bu tür konularda gözüm ilk olarak üyenin üyelik tarihine gidiyor...

+ hocam 

5 lira ver 15 lira al 10 tl ıcın ındırım ıcın ugras dur. Bu tarz konu acanlar genelde sıgara almak ıcın ugrasan lise ergencıklerı oluyorlar 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

+ hocam 

5 lira ver 15 lira al 10 tl ıcın ındırım ıcın ugras dur. Bu tarz konu acanlar genelde sıgara almak ıcın ugrasan lise ergencıklerı oluyorlar 

1 liradan mı satayım ?

Tanrı Türkü Korusun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    kazasker1 bunu yazdı

+ hocam 

1 liradan mı satayım ?

hocam tahribat da bu işler çok yürümez, burada insanlar elinde fazla olan şeyleri paylaşırlar genelde..

sen işin ticareti yapıyorsan buradan çok şey bekleme, git r10 gibi sitelere takıl orada yap küçük ticaretini.. Burada bir ürün satılırken bile belirli bir indirim yapma zorunluluğu var.. 15 lira indirim için 5 lira verilecek de oo... 

amacın para kazanmaksa bir şeyler üretmen daha hayırlı olur.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 584 Toplam Mesaj: 9
hepsiburad