folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hepsiburada Para Geri İade Süreci İle İlgili Soru

Hepsiburada Para Geri İade Süreci İle İlgili Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Merhaba arkdaşlar hepsiburadadan bir ürün aldım sonra iptal ettirdim kredi kartına geri iade süreciniz başlamıştır diye yazı cıktı dekont kısmında. aklıma takılan bi kaç soru var bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

1- kredi kartını bir daha kullanmaycağım başka bir kredi kartına geri iade mümkün mü ?

2- banka hesabıma iban bilgisini girerek geri iade yaparlar mı ?

3- ürünü 4 taksitle aldım kredi kartına yaparlarsa taksit taksit mi olcak ?

saygılar

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bunların aynılarını şimdi bende merak ettim. saygılar :D

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bidaha kullanmayacağım diyosun parayı başka kredi kartına iade ederle mi diyosun sen ne dediğinin farkında mısın :) cebinden çıkmamış olan parayı mı istiyosun sistemden

1000 tllik bi alışverişi 10 taksit yaptıysan ekstrede

+100

-100

gibi bişey olur yani her ay 100 tl otomatik yatırıyo sistem bi anda kapatmıyo sanırsam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

bidaha kullanmayacağım diyosun parayı başka kredi kartına iade ederle mi diyosun sen ne dediğinin farkında mısın :) cebinden çıkmamış olan parayı mı istiyosun sistemden

1000 tllik bi alışverişi 10 taksit yaptıysan ekstrede

+100

-100

gibi bişey olur yani her ay 100 tl otomatik yatırıyo sistem bi anda kapatmıyo sanırsam

hocam kart benimdi bir akrabama verdim o kullancak artık bu ay taksitleri falan bitirdim o yüzden diyorum

banada öyle geliyor hocam taksitli gibi hesap nosuna atmazlar dimi banka hesabına benim ?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Ben de hepsiburada sitesinden ürün iadesi yapmıştım.

1- Hepsiburada kredi kartı bilgileri ile uğraşmaz, direk banka ile uğraşır. Yani ürünün bedelini geri iade yaptığında iadeyi bankaya yansıtır, banka sizin kredi kartınızın hesabına aktarır. Farklı bir kredi kartına aktarılabileceğini sanmıyorum. Ancak kredi kartınızda bir borç kalmadıysa ve kredi kartınızı iptal ettiyseniz banka ne yapar bilemem, en sağlamı çalıştığınız bankayı arayıp sormanız ya da şubeye gidip direk müşteri hizmetleri ile yüzyüze konuşmanızdır.

2- IBAN bilgisi özeldir, hiçbir alışveriş sitesi/mağazası sizin IBAN adresinizi bilmez. Sizin verdiğiniz kredi kartı bilgilerinden başka bir bilgiye ulaşamaz. Ama banka kredi kartınızın iptal olduğu durumda alacağınız para varsa IBAN bilgileriniz üzerinden sizin olan başka bir hesaba para aktarımı yapabilir. Yine de bankaya danışmanız gerekiyor.

3- Ürünü taksitle aldıysanız, geri iade işleminde kredi kartınızın limitine aldığınız ürünün bedeli kadar artış olur ve 4 taksitse 4 ay boyunca her taksit - ve +(borç ve ödendi) olarak görünür.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Ben de hepsiburada sitesinden ürün iadesi yapmıştım.

1- Hepsiburada kredi kartı bilgileri ile uğraşmaz, direk banka ile uğraşır. Yani ürünün bedelini geri iade yaptığında iadeyi bankaya yansıtır, banka sizin kredi kartınızın hesabına aktarır. Farklı bir kredi kartına aktarılabileceğini sanmıyorum. Ancak kredi kartınızda bir borç kalmadıysa ve kredi kartınızı iptal ettiyseniz banka ne yapar bilemem, en sağlamı çalıştığınız bankayı arayıp sormanız ya da şubeye gidip direk müşteri hizmetleri ile yüzyüze konuşmanızdır.

2- IBAN bilgisi özeldir, hiçbir alışveriş sitesi/mağazası sizin IBAN adresinizi bilmez. Sizin verdiğiniz kredi kartı bilgilerinden başka bir bilgiye ulaşamaz. Ama banka kredi kartınızın iptal olduğu durumda alacağınız para varsa IBAN bilgileriniz üzerinden sizin olan başka bir hesaba para aktarımı yapabilir. Yine de bankaya danışmanız gerekiyor.

3- Ürünü taksitle aldıysanız, geri iade işleminde kredi kartınızın limitine aldığınız ürünün bedeli kadar artış olur ve 4 taksitse 4 ay boyunca her taksit - ve +(borç ve ödendi) olarak görünür.

verdiğin bilgiler için saol hocam kredi kartını iptal ettirmedim de başka birisi kullanacak o yüzden sordum belki bir şekilde bankayla durumu durdurabiliriz.

peki kredi kartına + olarak yansıması kaç gün sürer ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hepsiburada'nın iade işlemlerini ne kadar sürede yapacağı ile değişir. Hepsiburada iade işlemini bankaya onaylattığı anda banka sizin kredi kartınızın limitini günceller.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 898 Toplam Mesaj: 7