Hepsiburada Sorunsalı
-
arkadaşlar sinirim harbiden tepemde öncelikle şunu blirteyim parada değilim insanları kazıklamalarının derdindeyim şimdi hepsi buradan tam hatırlamıyorum ama şuan 30-40 liralık bir ürün aldım benim bir işim vardı kuzeni yolladım parayı yatırsın diye benim tc mi kullanarak normal ben gibi yatırmış bankamatikten ama referans numarasını yazmamış nese ben bunu ürün miktarı hesabımızda değil yazısını görünce öğrendim mesaj attım onlarda ystırdığım banka bilgilerini bilmemneyi sordular yazdım yolladım ikigün sonra sipariş iptal edilmiştir diye mesaj geldi bir haftadır attığım mesaja bile cevap vermiyorlar istedikleri bilgileri doğru verdiğimede paranın doğru hesaba yattığınada eminim resmen kazıklıyorlar bir açınızı bulduk süründürecez hesabı
-
En ufak bir sorunda şirketleri karalamayı çok iyi biliyoruz. Adamlar alışveriş sırasında referans numarasını belirtin diye koskoca ibare var, sorun şu ki ilk hata sende ikinci hata yatırmasını istediğin kişide.
Yıllardır alışveriş yapıyorum bu siteden çamaşır makinası ev elektroniği vs vs ev adına birçok şey aldım, ve sadece 1 defa sorun yaşadım. Ödediğim ürünün temin edilemedğini söylediler, para iadesi istedim.
1 hafta uğraştım iade konusunda gönderrdik gönderdik diyorlar hesapta gözükmüyordu, sonra anladım ki diğer hesaba yatırmışlar. Ben arayıp durum adına özür diledim. Hemde ilk gün göndermişler.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
En ufak bir sorunda şirketleri karalamayı çok iyi biliyoruz. Adamlar alışveriş sırasında referans numarasını belirtin diye koskoca ibare var, sorun şu ki ilk hata sende ikinci hata yatırmasını istediğin kişide.
Yıllardır alışveriş yapıyorum bu siteden çamaşır makinası ev elektroniği vs vs ev adına birçok şey aldım, ve sadece 1 defa sorun yaşadım. Ödediğim ürünün temin edilemedğini söylediler, para iadesi istedim.
1 hafta uğraştım iade konusunda gönderrdik gönderdik diyorlar hesapta gözükmüyordu, sonra anladım ki diğer hesaba yatırmışlar. Ben arayıp durum adına özür diledim. Hemde ilk gün göndermişler.
-----------------------------bilip bilmeden konuşma 1 haftadır cevap yazmıyorlar diyorum okumadınmı ayrıca evet benim tarafımdan gelen referans numarası problemi var ki busorun çıkalı 1 haftadan fazla oldu onlara istedikleri tüm bilgileride yolladım ayrıca siparişim şuan iptal edilmiş görünüyor
-
dead_march bunu yazdı:
coLin bunu yazdı:
-----------------------------bilip bilmeden konuşma 1 haftadır cevap yazmıyorlar diyorum okumadınmı ayrıca evet benim tarafımdan gelen referans numarası problemi var ki busorun çıkalı 1 haftadan fazla oldu onlara istedikleri tüm bilgileride yolladım ayrıca siparişim şuan iptal edilmiş görünüyor
-----------------------------infona bakmayı unutmuşum