Hepsiburada.Com Sipariş Süreci

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

S.a hocalar 3 gün evvel bi sipariş verdim ogün bugündür hala daha sipariş hazırlanıyor bu siparişin hazırlanması bu kadar uzun sürüyorsa ürün elimize ulaşması bi ömür geçecek desenize

ilk defa hepsiburadadan alışveriş yapıyorum bir daha da yapmam gibime geliyor

sizin verdiğiniz siparişlerin teslimatı ortalama kaç günde gerçekleşiyor 3 gündür siparişleriniz hazırlanıyor demesi normalmidir?

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

stoklarında olan bi ürün ise hemen gönderiyolar. stoklarında yoksa firmasından onlara onlardan da sana gelir. birde yurtdışından geliyosa bekle Allah bekle. 20 gün beklediğimi bilirim hepsiburada yı. dediğim gibi ellerinde varsa ürün ertesi gün elinde olabiliyor.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

stoklarında olan bi ürün ise hemen gönderiyolar. stoklarında yoksa firmasından onlara onlardan da sana gelir. birde yurtdışından geliyosa bekle Allah bekle. 20 gün beklediğimi bilirim hepsiburada yı. dediğim gibi ellerinde varsa ürün ertesi gün elinde olabiliyor.

hadi ya 20 gün mü dedin hocam ben şimdilik ümidi keseyim o zaman şubat 15 den önce beklemeyeyim

tüh hiç beklemiyordum bu kadar sallıyacaklarını en çok 4-5 günde elime ulaşır diye düşünüyordum

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam buradan hiç bi bok alınmaz :) sipariş süresi normal ama gerçekten ben pişman oldum oradan 1 defa alışveriş yaptım burnumdan geldi kimseye ulaşamıyorsun hep mail atın diyorlar mail atıyorsun dönüş yok para iademi alamak için 3 ay  bekledim zorla aldım

Mycity tarafından 23/Oca/13 21:47 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

20 gün istisnai bir durumdu. gümrükte takılmıştı benim ürün. her şey olabilir ama en geç 1 haftada gelmezse mail atıp sorarsın.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

ben dün aldım bir ürün oradan şuan kargoda yarın muhtemelen elimde olur :) daha oncede alışverişim oldu stok durumuna göre bekliyorsun okadar

Hatasız Kod Olmaz... :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

hocam buradan hiç bi bok alınmaz :) sipariş süresi normal ama gerçekten ben pişman oldum oradan 1 defa alışveriş yaptım burnumdan geldi kimseye ulaşamıyorsun hep mail atın diyorlar mail atıyorsun dönüş yok para iademi alamak için 3 ay  bekledim zorla aldım

öyleymiş hocam bende öğrendim sonunda ama buna da şükür gelmezse alt tarafı 15 lira buda bana kulak küpesi olsun  :D

sanane bunu yazdı

20 gün istisnai bir durumdu. gümrükte takılmıştı benim ürün. her şey olabilir ama en geç 1 haftada gelmezse mail atıp sorarsın.

eyvallah hocam 

geçenlerde alibabadan bi multimetre siparişi vericektim dedim ne olur ne olmaz belki gelmez takılır falan filan iyi ki vermemişim,hepsiburada böyleyse alibabadan malzeme gelicek diye bekle babam bekle hacı yolu bekler gibii  :)  millet nasıl e ticaret yapıyor anlamıyorum aq dealextreme bi yandan alibaba bi yandan biz mi çok uyuduk,alem mi gözünü çok açtı anlamadım  :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hepsiburada stoğunda varsa ertesi gün gönderir ama yoksa vay başına geleni. bi bir hafta beklersin. Ne kadarmesaj atarsan at hiç birine cevap vermezler. Cevapları ürün ellerine ulaştığında verirler kendilerini haklı çıkarmak için. Bir de para iadesi konusu var 1 aydan önce para iade etmezler. Öyle s*kik bir site.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı

ben dün aldım bir ürün oradan şuan kargoda yarın muhtemelen elimde olur :) daha oncede alışverişim oldu stok durumuna göre bekliyorsun okadar

oh senin şansın varmış müdür ne mutlu sana :D

ndmylmz bunu yazdı

hepsiburada stoğunda varsa ertesi gün gönderir ama yoksa vay başına geleni. bi bir hafta beklersin. Ne kadarmesaj atarsan at hiç birine cevap vermezler. Cevapları ürün ellerine ulaştığında verirler kendilerini haklı çıkarmak için. Bir de para iadesi konusu var 1 aydan önce para iade etmezler. Öyle s*kik bir site.

bende hemen cevap atıcaklar diye mesaj yollamıştım :) 

göte%20giren%20şemsiye%20açılmaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

ahanda zahmet edip mail yolladılar,tarrağı yedik ürün ellerinde yokmuş :D 

Toplam Hit: 2060 Toplam Mesaj: 10