Hepsiburada.Com Sipariş Süreci
-
S.a hocalar 3 gün evvel bi sipariş verdim ogün bugündür hala daha sipariş hazırlanıyor bu siparişin hazırlanması bu kadar uzun sürüyorsa ürün elimize ulaşması bi ömür geçecek desenize
ilk defa hepsiburadadan alışveriş yapıyorum bir daha da yapmam gibime geliyor
sizin verdiğiniz siparişlerin teslimatı ortalama kaç günde gerçekleşiyor 3 gündür siparişleriniz hazırlanıyor demesi normalmidir?

-
stoklarında olan bi ürün ise hemen gönderiyolar. stoklarında yoksa firmasından onlara onlardan da sana gelir. birde yurtdışından geliyosa bekle Allah bekle. 20 gün beklediğimi bilirim hepsiburada yı. dediğim gibi ellerinde varsa ürün ertesi gün elinde olabiliyor.
-
sanane bunu yazdı
stoklarında olan bi ürün ise hemen gönderiyolar. stoklarında yoksa firmasından onlara onlardan da sana gelir. birde yurtdışından geliyosa bekle Allah bekle. 20 gün beklediğimi bilirim hepsiburada yı. dediğim gibi ellerinde varsa ürün ertesi gün elinde olabiliyor.
hadi ya 20 gün mü dedin hocam ben şimdilik ümidi keseyim o zaman şubat 15 den önce beklemeyeyim
tüh hiç beklemiyordum bu kadar sallıyacaklarını en çok 4-5 günde elime ulaşır diye düşünüyordum
-
hocam buradan hiç bi bok alınmaz :) sipariş süresi normal ama gerçekten ben pişman oldum oradan 1 defa alışveriş yaptım burnumdan geldi kimseye ulaşamıyorsun hep mail atın diyorlar mail atıyorsun dönüş yok para iademi alamak için 3 ay bekledim zorla aldım
Mycity tarafından 23/Oca/13 21:47 tarihinde düzenlenmiştir -
20 gün istisnai bir durumdu. gümrükte takılmıştı benim ürün. her şey olabilir ama en geç 1 haftada gelmezse mail atıp sorarsın.
-
ben dün aldım bir ürün oradan şuan kargoda yarın muhtemelen elimde olur :) daha oncede alışverişim oldu stok durumuna göre bekliyorsun okadar
-
Mycity bunu yazdı
hocam buradan hiç bi bok alınmaz :) sipariş süresi normal ama gerçekten ben pişman oldum oradan 1 defa alışveriş yaptım burnumdan geldi kimseye ulaşamıyorsun hep mail atın diyorlar mail atıyorsun dönüş yok para iademi alamak için 3 ay bekledim zorla aldım
öyleymiş hocam bende öğrendim sonunda ama buna da şükür gelmezse alt tarafı 15 lira buda bana kulak küpesi olsun :D
sanane bunu yazdı20 gün istisnai bir durumdu. gümrükte takılmıştı benim ürün. her şey olabilir ama en geç 1 haftada gelmezse mail atıp sorarsın.
eyvallah hocam
geçenlerde alibabadan bi multimetre siparişi vericektim dedim ne olur ne olmaz belki gelmez takılır falan filan iyi ki vermemişim,hepsiburada böyleyse alibabadan malzeme gelicek diye bekle babam bekle hacı yolu bekler gibii :) millet nasıl e ticaret yapıyor anlamıyorum aq dealextreme bi yandan alibaba bi yandan biz mi çok uyuduk,alem mi gözünü çok açtı anlamadım :D
-
hepsiburada stoğunda varsa ertesi gün gönderir ama yoksa vay başına geleni. bi bir hafta beklersin. Ne kadarmesaj atarsan at hiç birine cevap vermezler. Cevapları ürün ellerine ulaştığında verirler kendilerini haklı çıkarmak için. Bir de para iadesi konusu var 1 aydan önce para iade etmezler. Öyle s*kik bir site.
-
sezeruludag bunu yazdı
ben dün aldım bir ürün oradan şuan kargoda yarın muhtemelen elimde olur :) daha oncede alışverişim oldu stok durumuna göre bekliyorsun okadar
oh senin şansın varmış müdür ne mutlu sana :D
ndmylmz bunu yazdıhepsiburada stoğunda varsa ertesi gün gönderir ama yoksa vay başına geleni. bi bir hafta beklersin. Ne kadarmesaj atarsan at hiç birine cevap vermezler. Cevapları ürün ellerine ulaştığında verirler kendilerini haklı çıkarmak için. Bir de para iadesi konusu var 1 aydan önce para iade etmezler. Öyle s*kik bir site.
bende hemen cevap atıcaklar diye mesaj yollamıştım :)

-
ahanda zahmet edip mail yolladılar,tarrağı yedik ürün ellerinde yokmuş :D