folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hepsiburada.Com Un Telefon Numarası (Yazın Dursun Kenarda)

Hepsiburada.Com Un Telefon Numarası (Yazın Dursun Kenarda)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sabahdan beri telefon numarasını aradım bulamadım kredi kartından fazla sipariş çekmişler :) götler neyse sonunda buldum aradım hallettirdim sizede lazım olur çünkü telefonlarını internetde vermiyorlar

0216 680 0400 ordan 3 ü tuşlayın ayten hanıma selamımı söyleyin muck öptüm :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliDumrul
    DeliDumrul's avatar
    Erkek
    ohh ohh bu işime yarıycak. Yav nası fazla sipariş çekmişler? Geri halloldu mu? hepsiburada hakkında şüphe uyandı şimdi bende?

Dünya gözümde kerbeladır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    iptal edilen siparişide çekmişler ama sorun onlarda değil bende iptal maili göndermişler ben siklememişim maili :) aradım hal oldu telefon dışında hç bir sorununuza böyle hızlı cevap vermezler mailleri 2 gün sonra cvp lıyorlar :) 4 senedir üyeyim biliyom onları iyilerdir ama bazı zaman çıkıyo böyle :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek
    Aynı pushtluğu bana da yapmışlardı..
    Aynı sparişi 2 kere çekmişler ulen adam 10 dk arayla 2 ad. ürün spariş edermi? Bi ara Bir Sor Allah Aşkına :P

imza mimza yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    ooowwww saolasınnn!!!!! ellerine sağlık!!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yuh cumhurbaskaninin cep telefonu sanki :) ara 118 i yada dal www.devletim.com dan numarayi ogren :). . . bende defalarca hepsiburada dan alisveris yaptim bana oyle bir kelek yapmadilar.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2976 Toplam Mesaj: 6