folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hepsiburada'n Aldığım Converse Farklı Renk ?

Hepsiburada'n Aldığım Converse Farklı Renk ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Hepsiburada.com'un bir ada bir muridin konusunu açtıgı indirimi vardı converse markası ait.

Konusu : http://www.tahribat.com/Forum-Hepsiburada-Converse-Indirimi-Sicak-Firsat-204242/1/converse

Beyaz iki adet converse alındı. Coverse'ler geldi lakin ben beyaz istedim sarı geldi. 

Şimdi ürün linkide yok üründe yok sistemde benim ne yapmam gerekiyor ? 

Çok canım acımıyor lakin yani trafik çok değilse gönderip beyazları almak istiyorum. 

Ayakkabı evde denemek amaçlı birkez giyildi bağcıkları düzeltildi okadar. 

Kutularında hasar yok. Aldıgım gibi gelen faturusayıla hatta kutunun içindeki beyaz koruma kağıdı bile duruyor.

Ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemiliyim. Yok orayı ara yok burayı ara olursa o kadar trafığe giremem. 

Birde 41.5 istedim de büyük geldı bunu geri göndersem araya iliştirsem 40 istemiştim 41.5 geldı falan filan diye ufak bir değişiklikte oradan yapabilirmiyiz .) 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Az önce fatura kayıp sandımda bulduk sonradan

- Kutular tertemiz koruma kağıtları bile duruyor

- Denemek için birkez evde giyilip bağcıları takıldı o kadar 

- Üzerinde ki kullanım kulavuzu etiketi bile duruyor koparmıştım ipinden ama kutuda duruyor

- Fatura duruyor kargo poşeti bile duruyor 

Yani bilgi olsun yazıyım da eksik bir bilgimiz kalmasın

EricNorthman tarafından 23/Oca/15 10:55 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam.

Normalde her türlü geri iade alırlardı. Kutuyu açmış olman önem arz etmiyor. Keza ben batarya almıştım kutusunu açtım denedim çalışmadı, çalışmadıdan kastım batarya bozuk değil, yanlış seri almışım. Örnek: 12 numara almam gerekirken 13 almışım. Geri iadesini fatura ile yaptım paramı ödediler.

hocam fatura isteğini tekrar yapabiliyorsun diye biliyorum. HB'nin müşteri hizmetlerini ara durumu bildir. Hemen pes etme. Kolay iade sistemi var adamlarda.

coLin tarafından 23/Oca/15 10:52 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

geçmiş olsun hocam.

Normalde her türlü geri iade alırlardı. Kutuyu açmış olman önem arz etmiyor. Keza ben batarya almıştım kutusunu açtım denedim çalışmadı geri iadesini fatura ile yaptım paramı ödediler.

hocam fatura isteğini tekrar yapabiliyorsun diye biliyorum. HB'nin müşteri hizmetlerini ara durumu bildir. Hemen pes etme. Kolay iade sistemi var adamlarda.

Buldum hocam faturayı celallendim aklımı oynattım sonra valiye boş bir poşetin içine atmış biraz buruşturarak herşeyi tam faturam var yanı şuan

Şimdi nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmemekteyim 

EricNorthman tarafından 23/Oca/15 10:54 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

geçmiş olsun hocam.

Normalde her türlü geri iade alırlardı. Kutuyu açmış olman önem arz etmiyor. Keza ben batarya almıştım kutusunu açtım denedim çalışmadı geri iadesini fatura ile yaptım paramı ödediler.

Buldum hocam faturayı celallendim aklımı oynattım sonra valiye boş bir poşetin içine atmış biraz buruşturarak herşeyi tam faturam var yanı şuan

tmm şimdi siparişinin ayarlarında kolay iade butonundan iade bildirim durumu aç. Sana geri iade sebebi soruyorlar, sonra ücretsiz kargo gönderimin için kargo numarası verecekler. O numara ile gidip kargocudan geri yollayacaksın. Bu kadar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

geçmiş olsun hocam.

tmm şimdi siparişinin ayarlarında kolay iade butonundan iade bildirim durumu aç. Sana geri iade sebebi soruyorlar, sonra ücretsiz kargo gönderimin için kargo numarası verecekler. O numara ile gidip kargocudan geri yollayacaksın. Bu kadar.

Çok makbule geçti hocam ben sistemde 41.5 numara istedim ama büyük geldı ayağıma şimdi bunu 40 olsunda istiyorum gelen renk sorunu dışında ona ne demeliyim yalnış mı numaramı istedim diyim ben 40 istedim 41.5 mu geldı diyim 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

geçmiş olsun hocam.

Çok makbule geçti hocam ben sistemde 41.5 numara istedim ama büyük geldı ayağıma şimdi bunu 40 olsunda istiyorum gelen renk sorunu dışında ona ne demeliyim yalnış mı numaramı istedim diyim ben 40 istedim 41.5 mu geldı diyim 

Hocam sebeplerini madde madde yaz. 

Renk olarak şunu istemiştim bu geldi.

Artı numara olarak büyük geldi. 40 numarası varsa bunu istiyorum dersin. Yalan söylemene gerek yok.  

Zaten ürün ellerine ulaşınca belirttiğin iade maddelerine uygun talebi yerine getiremezlerse parayı iade ederler.  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    coLin bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

geçmiş olsun hocam.

Hocam sebeplerini madde madde yaz. 

Renk olarak şunu istemiştim bu geldi.

Artı numara olarak büyük geldi. 40 numarası varsa bunu istiyorum dersin. Yalan söylemene gerek yok.  

Zaten ürün ellerine ulaşınca belirttiğin iade maddelerine uygun talebi yerine getiremezlerse parayı iade ederler.  

Hocam ürün değişimi dedim göte geldık heralde para idasi alma şansım kaldı ozaman dogrumu değişim şansım yok yanı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

aynen para iadesi alırsın.

Sebep olarak beyaz istemiştim sarı geldi dersin. Bu açıklama dahi kafi yani ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

aynen para iadesi alırsın.

Sebep olarak beyaz istemiştim sarı geldi dersin. Bu açıklama dahi kafi yani ;)

Fatura da ki ürünle gelen ürün farklı seçeneği var 

Orada birşey demiyor faturada da " Converse M9162c Ct Chuck Taylor As Core/ White Unisex Sp "

Yazıyor faturada beyaz yazıyor ama ayakkabı sarı geldı bu seçenekle bildiriym ozaman ak ben para iadesi istemiyom ki arkadaş uyuz oldum :) 

Beyaz istedim sarı yolladınız beyaz istiyorum :) 

Şunlar deniliyor faturada yazanla gelen ürün farklı seçeneğin de 

Yanlış ürün elimize ulaştıktan sonra iade koşullarına uygunluğu incelenecek ve 2 iş günü içerisinde size sonuç hakkında bilgi verilecektir. İade koşulları ile ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayınız 

Faturanız kurumsal ise “ürün birim fiyatı+KDV” şeklinde kesilmiş bir iade faturası ile birlikte gönderiniz. Faturası kurumlar adına düzenlenen siparişlere ait iadeler “iade faturası“ kesilmediği takdirde tamamlanmayacaktır. 

Seçtiğiniz ürünün bulunduğu siparişte bir kampanyadan yararlandıysanız, bu siparişin iadesiyle birlikte kazanacağınız çekler iptal edilebilir.
    Ürünü Değiştir

Yanlış ürün değişim işlemleri ürün kontrolleri yapıldıktan sonra doğru ürün değişimi yapılarak sonuçlanır. Ürün kontrolü sırasında yanlış ürün tespiti yapılamaz ise ürün iadesi alınır. Yanlış ürün gönderimi ile ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayınız. " 

BENDE  ;

Ürününüzü " white " model yani beyaz model olarak aldım. Görüyorsunuz ki ürünün sisteminzde yer alan isminde de

" White unisex " Olarak geçmektedir. Ürün elime geldığınde ise sarı model olarak geldi.

Ben ürünün beyaz modelle değişmesini istiyorum. Kesinliklede para iadesi kabul etmiyorum.

Göndericeğim ürünün beyaz modeli gelmezse, Ürünümü geri gönderiniz. Faturasıyla herşeyiyle.

Beyaz model gelmezse. Firmanız hakkıdna yasal işlem başlatıcagımı bilmenizi isterim.

Yazdım hacım beyaz istiyorum ak :) 

EricNorthman tarafından 23/Oca/15 11:19 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

ilk sanal alışverişin sanırım yapıcağın şey kutusuna koyup faturayla birlikte kargo şubesine gidip hb i arayıp iade sürecini başlatıp iade kodunu kargocuya yazdırman hemen iade ederler paranı kartına zaten vadeli aldıysanda ona göre işte bu kadar zorlamaya gerek yok istediğin şey yoksa yoktur değişim fln olmaz iade edersin varsa istediğin şeyi teyit edip yeniden satın alırsın

Toplam Hit: 946 Toplam Mesaj: 11