Her Açılışta Masaüstünün Kaybolma Sorunu
-
arkadaşlar windows xp kullanıyorum geçenlerde elektirkler gitti pc kapandı açtığımda hoşgeldiniz yazan bölümde bi hata verdi ve açıldığında masaüstü simgelerim falan hepsi kayboluyo programları açtığımda yeninden yüklüyo ve bunu bilgisayarı her kapatıp açtığımda yapıyo bu soruna çözüm bulabilirmiyiz
-
bad sector olabilir hacım. hada sistem dosyaların bozulmuştur. system32 nin altındaki dosyalar yüklenemiyor sanırım. masaüstü gelmemesi, explorer.exe nin çalışmamasından olur. makina başladığında ctrl+alt+del yap görev yöneticisinden yeni görev i aç ve oraya explorer.exe yaz enterle bakalım masaüstün gelecekmi.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
bad sector olabilir hacım. hada sistem dosyaların bozulmuştur. system32 nin altındaki dosyalar yüklenemiyor sanırım. masaüstü gelmemesi, explorer.exe nin çalışmamasından olur. makina başladığında ctrl+alt+del yap görev yöneticisinden yeni görev i aç ve oraya explorer.exe yaz enterle bakalım masaüstün gelecekmi.
-----------------------------
hocam masaüstü derken simgeleri kayboluyo her açılışta yeniden masaüstüne koymak zorunda kalıyorum bilgisayarımdan girip desktopu açtığımda orda oluyo simgeler ama açılışta kayboluyo herseferinde açılışta verdiği hatada kullnıcı profili hasar görmüş olabilir yazıyo -
her açılışta aynısını yaptığına göre sistem dosyaların zarar görmüş bir xp cdsi ile onarım yapabilirsin yada başka bir işletim sistemi kurup o ve benzeri fertlerden tamamen kurtulabilirsin önerim windows 7 ultimate sürümü
-
arkadaşa olmuştu aynısı. yeni kullanıcı oluştur desktoptaki simgeleri falan atıp onu kullan ötekini sil.