folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Her Açılışta Masaüstünün Kaybolma Sorunu

Her Açılışta Masaüstünün Kaybolma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

arkadaşlar windows xp kullanıyorum  geçenlerde elektirkler gitti pc kapandı açtığımda hoşgeldiniz yazan bölümde bi hata verdi ve açıldığında masaüstü simgelerim falan hepsi kayboluyo programları açtığımda yeninden yüklüyo ve bunu bilgisayarı her kapatıp açtığımda yapıyo bu soruna çözüm bulabilirmiyiz

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bad sector olabilir hacım. hada sistem dosyaların bozulmuştur. system32 nin altındaki dosyalar yüklenemiyor sanırım. masaüstü gelmemesi, explorer.exe nin çalışmamasından olur. makina başladığında ctrl+alt+del yap görev yöneticisinden yeni görev i aç ve oraya explorer.exe yaz enterle bakalım masaüstün gelecekmi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

bad sector olabilir hacım. hada sistem dosyaların bozulmuştur. system32 nin altındaki dosyalar yüklenemiyor sanırım. masaüstü gelmemesi, explorer.exe nin çalışmamasından olur. makina başladığında ctrl+alt+del yap görev yöneticisinden yeni görev i aç ve oraya explorer.exe yaz enterle bakalım masaüstün gelecekmi.

-----------------------------
    hocam masaüstü derken simgeleri kayboluyo her açılışta yeniden masaüstüne koymak zorunda kalıyorum bilgisayarımdan girip desktopu açtığımda orda oluyo simgeler ama açılışta kayboluyo herseferinde açılışta verdiği hatada kullnıcı profili hasar görmüş olabilir yazıyo

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    her açılışta aynısını yaptığına göre sistem dosyaların zarar görmüş bir xp cdsi ile onarım yapabilirsin yada başka bir işletim sistemi kurup o ve benzeri fertlerden tamamen kurtulabilirsin önerim windows 7 ultimate sürümü

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

arkadaşa olmuştu aynısı. yeni kullanıcı oluştur desktoptaki simgeleri falan atıp onu kullan ötekini sil.

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 1357 Toplam Mesaj: 5