folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Her Koyun Kendi Bacağından Asılır ( ! )

Her Koyun Kendi Bacağından Asılır ( ! )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    Bir gün halka doğru yolu göstermek için söylediği sözlerden rahatsız olanlar, Hârûn Reşîd'e gidip; "Sultanım, bizim yaptıklarımızın ona ne zararı var? Bizi kendi hâlimize bıraksın. Sonra her koyun kendi bacağından asılır." gibi sözlerle şikâyet ettiler. Bunun üzerine Hârûn Reşîd, Behlül Dânâ'yı çağırtıp, halkın isteğini bildirdi. Behlül Dânâ hiç sesini çıkarmadan sarayı terk etti. Birkaç koyun alıp kesti, bacaklarından mahallenin köşe başlarına astı. Bunu gören halk gülerek; "Deliden başka ne beklenir, yaptığı işler hep böyle zâten." diyorlardı. Aradan günler geçtikçe, asılan hayvanlar kokuyor, bundan da bütün mahalle zarar görüyordu. Kokudan durulmaz hâle gelince, aynı kişiler Hârûn Reşîd'e gidip, durumu anlattılar. Behlül Dânâ'yı çağırtıp, sorduğunda: "Bir kötünün herkese zararı olduğunu herhalde anladılar. Ben bir şey yapmadım, her koyunun kendi bacağından asıldığını onlara gösterdim." diye cevap verdi.

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    ben bu sözü ilk duyduğumda zaten doğru bişe olmadığını anlamıştım. O zamanlar çok küçüktüm ama harikalığım taa ozamandan beri vardı :P
    yazı da güzel

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

O zamanlar çok küçüktüm ama harikalığım taa ozamandan beri vardı :P
    -----------------------------

Bkz. kendi kendini kandırmak :D keh keh keh 

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

üniv 1 de ilk matematik dersinde bu sözü duymuştum.

bencede herkes kendi bacağından asılmıyor. neden derseniz buna benzer /mat dersinden 3 kişi beraber kopyayla geçmiştik./ demekki değilmiş.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

Her koyun kendi bacağından asılır diyenlere benimde cevabım kısa ve basit oluyordu..

Her koyunun kendine has kokusuda vardır (!) :) 

Hatta birde özentilik yapıp ingilizcesini de yazayım; :)

Every sheep has an own scent!

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Bacaksız koyunu neresinde asıyolar acaba :D muahaha :D

Söz gümüşse, altın paradır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

burada aynı fikri paylaşabilmenin, karşılıklı saygının ve inanç toplumunun önemi vurgulanıyor.

Hikayenin esprisi budur. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    vay be ne koymuş lafı adamlara :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maqara
    maqara's avatar
    Erkek
    eee öyledir tabi her koyun kendi bacağından asılmasına asılırda tüm mahalleyide kokutur elbet... bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın gibi bişey...

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Toplam Hit: 1062 Toplam Mesaj: 9