Her Sekmede Farklı Login Yapılabilirmi
-
Misalen 3 tane hotmail veya facebook hesabım olsun (asıl maksat face ama yinede diğerlerinde lazım olucak)
tarayıcada farklı sekmelerde aynı anda multi login olabilirmiyim
firefox için şu eklentiyi buldum ama profil değiştirdiğimde hesaptan logout oluyo
CookieSwap https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/cookieswap/
varmıdır başka bir yöntem
-
Ben Yapıyordum Bak En amelece yöntemi söyliyeyim 1 tane chrome i direk açıyorsun diğerini sandboxie ile al sana 2 login :D
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Ben Yapıyordum Bak En amelece yöntemi söyliyeyim 1 tane chrome i direk açıyorsun diğerini sandboxie ile al sana 2 login :D
-----------------------------firefoxta bi hesap, explorerde bi hesap, operada bir hesap,chromede bir hesap bide sandboxie katarsan aynı anda 8 farklı giriş yapılabilir
işin içine sanal pc'de katarsan bi pc'den aynı anda 15-20 login yapılabilir
Amma veleakin benim sorum aynı tarayıcıda farklı sekmede olay nasıl olucak ? -
Çoğu tarayıcıda özel (private) sekme var onlar işe yaramıyor mu :/
edit büdüt: opera ile private özel sekme ile denedim dediğin şekilde yapılabiliyor kolayca.
-
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Ben Yapıyordum Bak En amelece yöntemi söyliyeyim 1 tane chrome i direk açıyorsun diğerini sandboxie ile al sana 2 login :D
-----------------------------firefoxta bi hesap, explorerde bi hesap, operada bir hesap,chromede bir hesap bide sandboxie katarsan aynı anda 8 farklı giriş yapılabilir
işin içine sanal pc'de katarsan bi pc'den aynı anda 15-20 login yapılabilir
Amma veleakin benim sorum aynı tarayıcıda farklı sekmede olay nasıl olucak ?
-----------------------------basiti var bir eklenti ile yapıyorlar şimdi yazar birisi operada temiz sekmemi cookiesiz sekmemi birşey vardı ondada yapılıyor olabilir her sekemde farklı hesap
-
Hocqm iz birakmadan gezinme olayini duymussumdur. Firefox ve chromede var bildigim kadariyla. Sekme acarkennormql degilde gizli sekme acip o sitelere login olabilirsin kolayca. Eklentiye gerek yok :)
-
Google chrome'da Yeni Gizli Pencere seçeneği var onla yapabilirsin istediğini
-
aynen chrome dan gizli pencere seçeneğiyle 2 tane ff varsa onlada gizli sekme seçeneğiyle 2 tane 4 tane login.. bende tüm tarayıcılar yüklü durumda hiç sıkıntı olmuyo o bakımdan