Her Yöne Sınırsız Sms Hakkında Açıklama [ Nikoteen ]
-
Forumda bi kaç yopikte mesaj olarak yazmıstım fakat çoğu arkadaşın gözünden kaçmış ki normaldir. Msn'e gelip noldu hacı bu olay diye soranlar hayli artığı için açıklama greği duydum;
Bazıları sanırım söylemek istemiyor gibi düşüncelere sahip.Ellakası yoQ.Olay şudur: Bunu halka mal etmeden önce hemen hemen her insanın yaptığı gibi bende biraz keyfini sürmek istedim çünkü açıkladıktan bir kaç hafta sonra illaki kapancaktı.Welhasılkerim,tamda dokumanı yazmak üzereyken son bir kez deneyeyim de açık kapanmışsa döt olup kalmayam dedim.Ulan denedim o da nesi ??? Artık değil sınırsız günlük size verilen 5 Sms hakkınız bile yok.Adamlar komple sistemi iptal etmişler artık ya açığı çaktılar ben günde 100'e yakın sms gönderince yada zaten program beta'ydı ilgi görmedi,yahut zararlı çıktılar diye kapattılar orasını bilmem artık.Ama bu olay son denediğimde çalışmıyordu...Olay winget Sms adlı programcıkla oluyordu.Bilenler bilir Bununla Günde 5 Sms atma hakkınız var modemi her resetleyişinizde bi 5 Hakkınız daha oluyordu fakat bu sekilde bile ancak 50 Sms'e kadar gidiliyordu.Sonra modemi resetlesenizde 1 hafta sonra denesenizde yemiyordu.Program dll atıyordu.İşte ben bu noktada devreye girip dll'nin yerini bulmuştum ve RoolBackx Pro adlı program sayesindede modeme reset çekmeye gerek kalmadan sistemi Wingeti kurduğum ilk haline geri alıyordum [ Roolbackx Proda sistemi geri almak 30Snye falan sürüyo + Bilgi kapatmaya da gerek yok ] Ve boylece istediğim kadar Sms sallıyordum.Olay budur.. Fakat dediğim gibi artık yemiyor son denediğimde yemiyordu yani.Arada bir deneyin belki açılmıştır umut işte :) -
İş İşten Geçtikten Sonra Bunun Kime Faydası oLacak Nicojumm?
-
Hacı köşeli galiba ??? Bak bizde açıklama olarak yazdık zaten artık yemiyo msne gelip sormayın baabında yazdık kapiş ???
-
hic gerek yok böyle seylere..avea ' dan her yöne 500 msj 39 knt :) sdadece bi kaç tusla ;)
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
hic gerek yok böyle seylere..avea ' dan her yöne 500 msj 39 knt :) sdadece bi kaç tusla ;)
-----------------------------
nasılmış hajım bi açıklasan çok manyak olur haaaaa -
5yüz yaz 3900 a yolla her yöne 500 sms al,5bin yaz 3900 a yolla avvea içi 5000 al
-
Nakamura sen denedin mi o olayi..o olayin suresi 1 ayla sinirlimi??
-
denedim abi şuan bende 5000 var 1 ayla sınırlı ama aralık sonuna kadar her ay 1 kez alabiliyosun 500 yada 5000,ikiside 39 kontör karşılığında birini seçiyosun
Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 8