folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Her Yöne Sınırsız Sms Hakkında Açıklama [ Nikoteen ]

Her Yöne Sınırsız Sms Hakkında Açıklama [ Nikoteen ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Forumda bi kaç yopikte mesaj olarak yazmıstım fakat çoğu arkadaşın gözünden kaçmış ki normaldir. Msn'e gelip noldu hacı bu olay diye soranlar hayli artığı için açıklama greği duydum;

Bazıları sanırım söylemek istemiyor gibi düşüncelere sahip.Ellakası yoQ.Olay şudur: Bunu halka mal etmeden önce hemen hemen her insanın yaptığı gibi bende biraz keyfini sürmek istedim çünkü açıkladıktan bir kaç hafta sonra illaki kapancaktı.Welhasılkerim,tamda dokumanı yazmak üzereyken son bir kez deneyeyim de açık kapanmışsa döt olup kalmayam dedim.Ulan denedim o da nesi ??? Artık değil sınırsız günlük size verilen 5 Sms hakkınız bile yok.Adamlar komple sistemi iptal etmişler artık ya açığı çaktılar ben günde 100'e yakın sms gönderince yada zaten program beta'ydı ilgi görmedi,yahut zararlı çıktılar diye kapattılar orasını bilmem artık.Ama bu olay son denediğimde çalışmıyordu...
    Olay winget Sms adlı programcıkla oluyordu.Bilenler bilir Bununla Günde 5 Sms atma hakkınız var modemi her resetleyişinizde bi 5 Hakkınız daha oluyordu fakat bu sekilde bile ancak 50 Sms'e kadar gidiliyordu.Sonra modemi resetlesenizde 1 hafta sonra denesenizde yemiyordu.Program dll atıyordu.İşte ben bu noktada devreye girip dll'nin yerini bulmuştum ve RoolBackx Pro adlı program sayesindede modeme reset çekmeye gerek kalmadan sistemi Wingeti kurduğum ilk haline geri alıyordum [ Roolbackx Proda sistemi geri almak 30Snye falan sürüyo + Bilgi kapatmaya da gerek yok ] Ve boylece istediğim kadar Sms sallıyordum.Olay budur.. Fakat dediğim gibi artık yemiyor son denediğimde yemiyordu yani.Arada bir deneyin belki açılmıştır umut işte :)

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    İş İşten Geçtikten Sonra Bunun Kime Faydası oLacak Nicojumm?

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Hacı köşeli galiba ??? Bak bizde açıklama olarak yazdık zaten artık yemiyo msne gelip sormayın baabında yazdık kapiş ???

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    hic gerek yok böyle seylere..avea ' dan her yöne 500 msj 39 knt :) sdadece bi kaç tusla ;)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    impressiveboy
    impressiveboy's avatar
    Erkek
    BiGGest bunu yazdı:
    -----------------------------
    hic gerek yok böyle seylere..avea ' dan her yöne 500 msj 39 knt :) sdadece bi kaç tusla ;)
    -----------------------------
    nasılmış hajım bi açıklasan çok manyak olur haaaaa

Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım. Hangi ÇILGIN bana zincir vuracakmış ŞAŞARIM!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

5yüz yaz  3900 a yolla her yöne 500 sms al,5bin yaz 3900 a yolla avvea içi 5000 al

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    Nakamura sen denedin mi o olayi..o olayin suresi 1 ayla sinirlimi??

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

denedim abi şuan bende 5000 var 1 ayla sınırlı ama aralık sonuna kadar her ay 1 kez alabiliyosun 500 yada 5000,ikiside 39 kontör karşılığında birini seçiyosun

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 8