folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Herbelife Çalışma Seklı Hakkında Bilgi?

Herbelife Çalışma Seklı Hakkında Bilgi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    evet arkadaslar baslıktada gayet acık oldugu gıbı bız burada arkadaslarla calısmak ısıtoyruz ama hıc bır bılgı vermıyorlar aranızda burada calısan varmı kazancı,calısma seklı,nsl urun satacagımız hakkında bılgısı olan varsa lutfen paylaşırmı?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    bizim ünide zamanında bursalı bi çocuk yapıyordu bu işi.. iyi çocuktu halindende memnundu.. zayıflama ilaçları çayları kilo ilaçları satıyorsun. sattığın her ilaçtan sana yüzde veriyorlar. zamanla işi büyüttükçe sen başka kişilere bayilik tarzı satış veriyorsun ve katlanıyor aldığın yüzde... onların amblemleri var. çantana falan asıyorsun reklam yapıyorsun. soran olursa işte ki genelde şişman kızlar muhatabın oluyor onlara ilacı anlatıyorsun.. son olarak senin adına sanki doktormuşsun gibisinden kartvizit bastırıyorlar baya bi .. onları millete dağıtacaksın.. adsense gibi düşün.. :D

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Firmanın ve ilk katılanların (yani sistemi kuranların ve başkalarına empoze edenlerin) senden daha çok kazandığı, sana da bazi

cazip şeyleri göstererek gözünü boyadığı bir sistem. Bildiğin seyyar satıcılık gibi bir şey:),canın ne zaman isterse kime şatış yapmak

istiyorsan yapıyorsun işte kafana göre... Sana verdikleri para: Sattığın mallardan yüzde + Bu zincire eklediğin (kandırdığın)

üyeler ve eklediğin üyelerin satışlarından yüzde olarak gelen para...

Sonuç: Sistem = Senin sırtından kazandıkları para + senin gibi olan milyonlara ulaşmasını istedikleri kişilerin sırtından kazandıkları para

(İşte sende ne kazanıyorsan artık yanına kar kalıyor)   

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet arkadaslar baslıktada gayet acık oldugu gıbı bız burada arkadaslarla calısmak ısıtoyruz ama hıc bır bılgı vermıyorlar aranızda burada calısan varmı kazancı,calısma seklı,nsl urun satacagımız hakkında bılgısı olan varsa lutfen paylaşırmı?
    -----------------------------
    hoca ben bunların antalyadaki bir seminerlerine katılmıştım 5 yıldızlı otelin konferans salonunu tutmuşlardı şatafat falan yani çok güzel tanıtıyorlar öyle bir anlatıyorlarki sanıyorsun hemen başlayınca köşe olacaksın ama nerde sadece para düzeni adamın biri çıkıyor ve ben garsonken şimdi bu işe girtdim ve ayda 28 milyar kazanıyorum diyor ve buna benzer palavra yani

misafirdir ne kafirdir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    evet bızım arkadasta gıtmıs işde demısler 1 haftada 7 8 mılyar yaptım ben bankacıydımmm istifaz ettm bu işi fln yapıyorum demısss:S peki nasıl satıyorsunnn yada nerede satıyorsunn?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

bende ankarada katıldım bunların konferansına(umut dünyası naparsın işte:) öle bi şatafatlı anlatıyolar ki tmm diyosun bu işte iyi para var ama bir bakıyorsun salondo koltuklarda 100 kişi warsa 50 si bunların adamı zaten.işte show felan yapıyolar alkışlamalar felan filan yurdışında gittikleri yerleri gösteriyolar insanın ağzı sulanıyor tabi. ama hepsi showdan ibraret ço0k satarsan belki kazanırsın ama sanmıyorum çok satabileceğini

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    bende katımıstım daha önce bi seminerlerine herbalife ın diğer muridlerin dediği gibi acayip göz boyuyolar danslar falan ediyolar işte aylık 10000-20000 kazanıyoruz tabi palavra...milleti kandırıp sonra o kandırdıkları kişiler üzerinden para kazanıyorlar.kandırdıkları kişi de baskalarını kandırıyo farkında olmadan bu en üsttekiler daha çok kazanıyo bildiğin saadet zinciri yani....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

lise 2 yazında bende izmirde yarı lux seminerine katılmıştım..anlattıklarını gibi 50 yaşındaki kadınlar 80'li amerkiai tarzda dans falan ediyo..yok 20 milyar yok 30 milyar kazanıyoz ayana yatıyolar bi an ben nerdeyim diosun  ..tamamen palavradan ibaret daha ozman 180 ytl lik bi paket oluyodun içinde ürünler falan satıkca kazanıyosun misali...17 yaşımda kolpa bi olay oldunu çakmıştım ben 18 ime girmedim diyerekten yırtmıştım..hiç bulaşma derim git bi yerde garsonluk yap adam akıllı yap için rahat olsun ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    sakın sakın girmeyin o işe çok başım yandı arkadaşlar.konuyu açan arkadaş acilen sıyırmaya bak cins bi iş hiç uğraşma getirisi yok götürüsü var girmeyin...

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hiç bulaşma hajı /:

biz bulaştık mallar elimizde patladı /:

3 milyar da cabası /: 

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    cok saolun arkadaslar ılgınız icin anlattıklarınıza bakılırsa ben buyuk bır faciadan kurtardnınız herkeze ayrı ayrı teşekkurler saolun...

Toplam Hit: 1850 Toplam Mesaj: 11