Herhangi Bir İnternet Sitesini Kendi Bilgisayarımızdan Girildiğinde Yönlendirebilirmiyiz ?
-
Arkadaslar soruy biraz daha açayım. kendi bilgisayarımdan bnm belirlediğim bi siteye girildiğinde baska bi siteye yönlendirebilirmiyiz kişiyi. benim hostuma yönlendin aynı sitenin kopyasını yapıcam o orjinaline girdiğini sanıcak. Lakin sorun yönlendirmek istediğim kişi browserda adres cubuguna yazıp giriyor siteye. bi çaresi varmı bu işin ?
edit: baska nereye yazıp gircek zaten diye yazmayın fake sayfa oluşturup denedim yemedi. Fake olduğunu anlamadı ama adamın huyu böyle illa adres çubuğuna yazacak. yer imlerinde olsa bile yazıp giriyor.
-
hosts dosyası ile mümkün sanırım tam bilmiyorum.
-
C:\\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts bunu not defteri ile aç
gostermekistediginsite.com girilmesiniistemediginsite.com şeklinde yaz pc yeniden başlat.
Ben Local Host için örnek verecek olursam iis server kurdum
127.0.0.1 www.sinema123456.com yaptığımda kişi bilgisayarda sinema123456.com a girdiğinde site localhosta yönleniyor ve oradan çalışıyor.
-
haci host dosyasini ac ilk once yonlendirecegin yerin ipsni yaz sonra bi bosluk birak browsere girilecek siteyi yaz ornek 192.168.1.1 www.tahribat.com yazarsam tahribata girmek istedigimde mdem arayuzune girecektir