folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Herhangi Bir İnternet Sitesini Kendi Bilgisayarımızdan Girildiğinde Yönlendirebilirmiyiz ?

Herhangi Bir İnternet Sitesini Kendi Bilgisayarımızdan Girildiğinde Yönlendirebilirmiyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar soruy biraz daha açayım. kendi bilgisayarımdan  bnm belirlediğim bi siteye girildiğinde  baska bi siteye yönlendirebilirmiyiz kişiyi. benim hostuma yönlendin aynı sitenin kopyasını yapıcam o orjinaline girdiğini sanıcak. Lakin sorun yönlendirmek istediğim kişi browserda adres cubuguna yazıp giriyor siteye. bi çaresi varmı bu işin ?

edit: baska nereye yazıp gircek zaten diye yazmayın fake sayfa oluşturup denedim yemedi. Fake olduğunu anlamadı ama adamın huyu böyle illa adres çubuğuna yazacak. yer imlerinde olsa bile yazıp giriyor.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

hosts dosyası ile mümkün sanırım tam bilmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

C:\\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts  bunu not defteri ile aç

gostermekistediginsite.com girilmesiniistemediginsite.com    şeklinde yaz pc yeniden başlat.

Ben Local Host için örnek verecek olursam iis server kurdum

127.0.0.1  www.sinema123456.com  yaptığımda   kişi bilgisayarda sinema123456.com a girdiğinde site localhosta yönleniyor ve oradan çalışıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    haci host dosyasini ac ilk once yonlendirecegin yerin ipsni yaz sonra bi bosluk birak browsere girilecek siteyi yaz ornek 192.168.1.1 www.tahribat.com yazarsam tahribata girmek istedigimde mdem arayuzune girecektir

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 635 Toplam Mesaj: 4