folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Herhangi Bir Sigaranin Bayisi Olan Varmi Aranizda Veya Bayilik Almak Zormu?

Herhangi Bir Sigaranin Bayisi Olan Varmi Aranizda Veya Bayilik Almak Zormu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler bir sigara bayiligi almak zormu? mesela kirikkale bolgesinde ikinci bi bayilik almak mumkunmu ne kadar para ve baglanti lazim bu isler icin?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Tekel Ruhsatı başvuruları artık internet kanalı ile yapılacaktır bu bakımdan ; 

07/04/2012 Tarihinden itibaren satıcılar 
     www.tapdk.gov.tr  adresinden e-belge sistemine online
    başvuru yapıp bulundukları ildeki tekel ruhsatı vermeye yetkili kuruluşlara referans numarası ve ekleri ile 
    birlikte gitmeleri gereklidir.

denmiş.

İlgili link: http://212.174.130.210/newtapdk/

Ekleme: Niyeyse gaza gelip kendi tc numaramı arattım gerçek kişi başvurusu sayfasında. İki defa yenileyince anca geldi sayfa :)

Ekleme2: Demek doğru link vermişim. Önce sigara satış ruhsatı almak gerekiyormuş. Ancak philip morris gibi firmalar nasıl bayilik veriyor bir bilgi yok heralde bu konuyla alakalı. pmaktif.com bayilik girişi sayfalarıymış. kendi sitelerinde iletişim numaraları var hocam bir ara istersen.

1049 tarafından 14/Mar/14 04:59 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilinen markalari alma sansimiz varmi hocam ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Su anki sigara markalarinin hep bayileri var. Ancak var olan bir bayiyi satin alabilirsin. Fiyatda bayinin satisina ve karina gore degisir. Genelde basit para oldugu icin kimse kolay kolay satmak istemez ancak yillik karinin 7-10 mislini teklif edersen mantikli bir alisveris olabilir. Gerci satin alirken markada onaylamali, buda en azindan bir banka mektubu gerektirir ve bir cok marka 500 bin ile 2 milyon arasinda bir mektup ister. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    badass bunu yazdı

Su anki sigara markalarinin hep bayileri var. Ancak var olan bir bayiyi satin alabilirsin. Fiyatda bayinin satisina ve karina gore degisir. Genelde basit para oldugu icin kimse kolay kolay satmak istemez ancak yillik karinin 7-10 mislini teklif edersen mantikli bir alisveris olabilir. Gerci satin alirken markada onaylamali, buda en azindan bir banka mektubu gerektirir ve bir cok marka 500 bin ile 2 milyon arasinda bir mektup ister. 

Cok ıyı kazancları oldugunu duydum hocam acıkcası o kadar para bulmak hayal.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    badass bunu yazdı

Cok ıyı kazancları oldugunu duydum hocam acıkcası o kadar para bulmak hayal.

Sigara tuketiciye satista % 6 kar birakiyor. Cok kar saglayan bisey degil. Distrubutorlere ne kazandiriyor bilmem ama yillik karinin 10 katina satin alinir mi hocam bu adam ne kazancak ? 3 yillik kari bilemedin 4 yillik karina satin alinabilir bence.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Ben hayatta 3-4 yillik karima is yeri satmam. 3-4 yillik karla bayilik satan varsa yarinda cikartir parasini veririm. 

Soyle dusun. Olmaz ama yillik geliri 33,000 olsun. 3 misli 100,000 e al. Oyle olursa herkes alir. Ipotekli kredi cekersen bugunku faizden 100,000 liranin aylik 1800 -1900 odemesi olur.

Hadi duz hesap olsun iki binliradan hesaplasan 24,000 yapar. 3 kurus yatirmadan hic emeksiz bir is satin aldin. Ve aldigin gun para kazaniyorsun. Yatirim getirisligi (Ingilizce return on investment, sesli sozlukte tercume ettim) sinirsiz.

Boyle yatirim bulursan mutlaka atla. 

Toplam Hit: 1275 Toplam Mesaj: 7