Herkese Selamlar(Çömez Uye)
-
ıyıaksamlar sayın tahrıbat uyelerı..
benım adım Atılım,Ankaralıyım.ankaradan katılıyorum ...yasım 25 bılgısayarlarla alakalıyım işte bılındık seyler.hack olaylarından anlamam cok cok fazla.orta hallı.
bilgi paylasımını severım sadece.
sıtede bır hatam olursa(yanlıs ıkonlara konu acma gıbı)uyarılmayı sonrada konumun sılınmesını uygun bulurum.
geneldede yapmam bu hataları.hosgeldın gıbı bır ıkon bulamadım genele yazdım bu yusdende yetkılı kardeslerden cok özurdılerım peşinen...
şimdilik bye dıyorum uye olmayı basaramamıstım gecenlerde.şimdi oldum o yusden....
ıyıaksamlar -
selam kardeş
iyiki sen
yeni üye oldum konu nasıl açılıyor denemekk için konu açtım diyenlerden değilsin
selam
bende ankaradayım...
-
çömezlerden "selamm!" yazısı okumaktan imanım gevredi. ilk kez adam gibi yazan bir çömez çıktı be yaaa!
hoşgeldin! -
Arkadaslar hepınıze tesekkurederım.
şikayet ettıgınız konuları cok ıyı bılıyorum.kesınlıkle sizlerı anlıyorum.bende aynı konulardan şikayetçi olarak bazen kendı ıstegımle bazende benden rahatsızlık duyan kişiler tarafından forumlardan atılarak cıkıp geldım buraya.
atılma sebeblerım cıvık ortamlarda cıvık mesajlara ısyan etmek oldu:(
o yusden kısa mesajlar vermekten konularla alakasız seyler yazmaktan şiddetle kacınırım..
bende ılk defa burada benı anlayan kişilerle tanısmaktan mutluyum.ilginiz benı sasırtmadı.onca zaman takıp edıp uye oldum buraya.karsılanma hakkında şüphelerım olsa uye olmazdım zaten.yakın buldum kendıme ve uye olma kararı aldım.
sıkılacagınız konuları yazmayacagıma emın olbılırsınız.
genelde geyık konu yazmam kendımden ama buraya uyum saglayacagımdan emınım:)
ankaralılara en basta olmak uzere tektar butun tahrıbat aılesıne selamlarımı saygılarımı ıletıyorum
tesekkurederım......
Toplam Hit: 2079 Toplam Mesaj: 4