Herkese Ücretsiz .Mp Domain - İsminiz.Mp Alan Adınızı Alın!
-
Arkadaşlar isminiz.mp şeklinde ücretsiz alan adını Chi.mp - Content Hub and Identity Management Platform adresinden kaydederek alabilirsiniz. mp uzantılar normalde yıllık 20 dolar civarında aynı firmadan kayıt edilebiliyor fakat Chi.mp - Content Hub and Identity Management Platform firması yeni bir projeyle herkese ücretsiz isminiz.mp şeklinde domain ismi veriyor, nasılmı? aldığınız domain subdomain değil, yönlendirme değil, dns kontrollü değil, yönlendirme ve dışarıdan script v.b tema kurulumu yok, kısacası bedava alan adı+ hosting + blog kimlik ve bilgi blogu tarzı dahili temalarıyla dizayn yapılabiliyor, aynı zamanda facebook v.b genel sosyal paylaşım sitelerinin bağlantıları mevcut, Özetçe kişisel blog ve kimlik bilgileri gibi bir kişisel blog projesi, kaliteli olduğunu söyleyebilirim, hemen anlayacaksınız zaten, title, desc, meta tag, google webmaster tools, gibi bilgileri (kodları) panelden ekleyebiliyorsunuz, En güzel tarafı istediğiniz zaman panel üzerinden size ait olan olan alanadınızı 20 dolara yıllık tam dns kontrollü kayıt edebiliyorsunuz. Daha çok anlatılıcak özelliği var ama bende yeni rastladım yabancı forumlarda, hemen paylaştım. Sözün kısası hep beraber ismimiz.mp alan adımızı kayıt edip siteyi incelemeye başlayalım...
Not: en güzel tarafı beğendiğimiz jenerik v.b alan adımızı şimdi kaydedip, istediğimiz zaman ve başkasının kayıt etme kuşkusu olmadan tam dns kontrollü tescil edebilmemizdir.
Örnek: milletpartisi.mp şimdi kayıt ettim (isim örnektir), ücretsiz ve benim adıma kayıtlı, kullanabiliyorum.
5-6 ay sonra veya ne zaman istersem panelimden 20 dolar verip dns kontrollü alabilirim, alana kadarda zaten bende ve blog, diğer sitelerim hakkında bilgi ve link v.b istediğim şekilde yararlanıyorum. index,pr v.s artıyor. çok güzel
Çok uykusuzum arkadaşlar, o yüzden bazı cümleler anlamsız olabilir, affola, siteyi gezerken sorularınıza cevap bulabilirsiniz umuduyla..
---
.mp uzantı hakkında da kısa bir bilgi, Bu ccTLD Amerikaya bağlı Kuzey Marianas Adasına ait. Detaylı bilgi için aşağıdaki adreslere bakabilirsiniz.
1- The Executive Branch - Commonwealth of the Northern Mariana Islands
2- https://www.cia.gov/library/publicat...k/geos/cq.html
3- Northern Mariana Islands - Wikipedia, the free encyclopedia--------------------
mesela ben aldım kendime
http://emrah.mp -
bizamanlar tk yı beleş verdiler sonra siktiler :D
-
bi kaç aya uçar onlar ondan salla gitsin
-
.ch .li gibi beleşlerde var sonra sıçıyolar
-
www.wina.mp
alinmis midir? -
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
www.wina.mp
alinmis midir?
-----------------------------alınmıs =)
-
purchase dalgası var yani blog olarak kullanmana izin veriyor sadece.
-
bu site bir OpenID sağlayıcısıdır. aldığınız domaini OpenID olarak da kullanabilirsiniz. aynı zamanda site üzerinden facebook, twitter, gmail gibi servisleri ekleyerek bağlantı kurabilirsiniz.