Herkesin Yapacağı Mail Hack Çok Kolay
-
Herkesin Yapacağı Mail Hack Çok Kolay
Fakat biraz şanslı olmak gerekiyo ...
Size Mynet ten anlatayim siz yahoo ya da hotmaiden de yapabilirsiniz.
Mail adresi hack leme işlemi çalma ile olacak zaten mail hack hep çalma ile olur.
Kurbanı kandırmak için mynet ten bir e-posta alalım örn: uye_guncelleme@mynet.com uyelik@mynet.com guncelleme@mynet gibi...
sonra üye kurbana bir mail atalım.
mail içeriği şöyle olabilir :
konuya "Mynet Üye Güncelleme Formu" yazabilirsiniz.
Sayın üyemiz mynet kullanıcı hizmetlerinde hata olduğundan dolayı bazı e-postalarınız elinize ulaşmayabilir. Lütfen bu formu yukarıdaki "YANITLA" butonuna tıklayarak güncelleştiriniz. MYNET A.Ş.
Mynet Üye Adınız
Şifreniz
Şifrenizi Tekrarlayın
--------------------------------------------------------------------------------
Gizli Sorunuz
Gizli Soruya Cevabınız
Doğum Tarihi
--------------------------------------------------------------------------------
İletişim E-Mail Adresiniz
Yaşadığınız Ülke
Yaşadığınız Şehir
Cinsiyetiniz
Mesleğiniz
Çalıştığınız Sektör
" ŞİMDİ AŞAĞIDAKİ GÖNDER BUTONUNA TIKLAYINIZ"
şeklinde bir mail atarsinız we üyenin kullanıcı adı ve şifresi elinize geçer
-
iide bu hack deilki dimi ama lamer likmi deniordu ne deniordu?
-
cok basit ama bu maili attıgımız adamın tam bır mal olması lazım...
-
maymun gözünü açtı dedem bile öyle mailleri yemez :)
daha öncedende veren olmuştu
-
bunu yiyecek kimse kalmamıştır
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
abi bunu yiyicek adam yok birincisi bu zaten hackerlik değil tamamı ile lamerlik hatta bu lamerlik bile değil bosa ugras..
-
ya bu fakeleri millet artik zor yiyor deneme yaptim birkere bakalim kackisi bu fake ye karsilik verecekdiye 15 20 kisiye mail attim ama 1 kisi bile yanit vermedi hack degildi amacim sadece deneme bukadar kerizler varmidiye
-
yaw dostum heryerde yazıyo zaten üyesi olduğunuz hiçbir yer sizden üyelik bilgilerinizi geri istemez diye.ayrıca adamlar bunu daha yeni üye olurken uyarı olarak veriyo.hakkaten bunu yutmak için acaip mal olması lazım zaten o kadar mal biride mail hesabını bile alamaz ki kandırasın adamları
-
Removed...