folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Heroes Of The Storm - Beta Key - Blizzard'dan Tam Sürüm Oyun Oynayanlar

Heroes Of The Storm - Beta Key - Blizzard'dan Tam Sürüm Oyun Oynayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacular bu oyunun beta keyinden arıyorum. Oyun Dota 2 - LOL tarzı bi oyunmuş fakat blizzard yapınca farklı oluyo tabi. 

Blizzardın oyunlarından herhangi birini (Diablo III, WOW, Starcraft) battle.net'ten oynayanlara beta key mi ne veriyomuş, yanlış anlamadıysam. Eğer Bu durumda olan arkadaş varsa bana beta key verebilir mi?

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

BETA TESTS I’M INTERESTED IN

< style="margin: 15px 0px 3em; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; color: #4a4a4a; font-family: 'Trebuchet MS', Arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 15px; : #d3d1ce;" ="https://eu.battle.net/account/management/beta-pro." method="post">
    You must have at least one full version of a Blizzard Entertainment game attached to this Battle.net account in order to opt-in Diablo, StarCraft or Warcraft beta.

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Herkese vermiyor sıraya giriyorsun hesap açıp yanlış hatırlamıyorsam. WoW tüm paketler ve Hearthstone var benim hesapta, hala gelmedi. Survey falan tamamladım beklemedeyim öyle kaç aydır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Oyun daha alpha'da hocam ve şu an sadece Amerika'ya dağıtıyorlar key.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bende wow, diablo 3 ve hearthstone var bana da gelmedi daha.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacılar sins of a dark age için steam key nerden bulabilirim? http://store.steampowered.com/app/251970/

ride or die..
Toplam Hit: 895 Toplam Mesaj: 6