Herşey Corrupted?
-
internetten indirdiğim her dosya corrupted çıkıyo ister 1 mb olsun ister 10 ister 100
photoshopu indirdm 450 mb corrupted çıktı lightroomu indirdim corrupted çıktı sorunun adobe serverinda olduğunu düşünüp mozillayı indirmeyi denedim o da corrupted çıktı. flashgetle bunun önüne geçebileceğimi düşündüm ama flashgeti indirdim o da corrupted çıktı yapabileceğim ne var ?
-
indirme =)
-
highnitro bunu yazdı:
-----------------------------
indirme =)
-----------------------------abi tasak geçme bu konu ciddi başka zaman geçeriz
-
bir dene bakalım tahribattan kücük bişi indir dosyalar bölümünden...burdaki dosyaların hepsi temizdir...sanıorumki oda corrupted olarak hata vericek yani senın makina saten corrupted ve indirdiğin dosyalara sıcrıor olabilir...kökünü kurutmak lazım bu meretlerin...panda titanium 2007 tavsiye ederim...bir arat bakalım
-
panda titaniumu indirdiğimi varsayalım o corrupted olmicakmı
-
olucak...taratıcan işte hacım daha neyapasın...format at...sistem geri yükle...tarat...hardiski camdan at...al 4 dene cözüm sana
-
şakamısın kardeş corrupted dosyayı nası çalıştırim corrupted dosyayı çalıştırabilsem niye düzeltmek isteyim öyle olsa corrupted olmasının bana ne zararı olur şimdi corruptingin tanımını mı yapim internetten pc e yüklenirken hattan veya bilgisayardan kaynaklanan sebeplerle dosya kopuk olarak iner
-
-"şakamısın kardeş"
önce terbiyeni takın...
daha sonra bana bişiler ögreticeksen ögret ama artislik yaparak deil,eleman daşşak gecior ses etmiorsun yardım etmeye calısıorz adam gbi, lagaluga yapıorsun...neyse tartışma cıkmasın bişi demiorum daha fazla...
başka bir manadada corrupted, bilimum zararlı nesne sızmış dosya adıylada kullanılır...bu sebeplede indir tarat dedim...ben senin corrupted ı ne manada kullandıgını bilemem değilmi?...
madem indiremiorsun netten bişi indirmeden taratma gbi bir secenegin olması lazım burda oyle bir şeyler görmüştüm arama yap bulursun...kasperdeydi sanırım...
üstelik bişi indirmenin dışındada alternatifler sundum sana...sistem geri yükle die...
-
KIRBACH : linkte sorun olmadigina gore, senden baskalari sorunsuz indirebiliyorsa;
transfer sirasinda dosya bozuluyor,networkun duzgun dosya indirip indirmesi yahut anakartin firewall ve ag yazilimi programindan kaynaklanir.
anakartinin modeli nedir? + bilgisayarda antivirus ve firewall varsa kapatip tekrar download et.
-
tskkrler hallettim snrm :D tmp7.tmp.exe diye bi virüs dosyası çalışıyomus. win ortamında silemedim bilgisayarı komus istemi ve güvenli mod diye başlattım del komutuyla sildim tskkrler