Herşey Tek Hece Olur Mu Bir Gün ?Bence Oldu
-
kalmasada şöhretimi duymayan kimliğimi tarih etmek zor benim ,bülbül benim lisanımla ötüştü bir gül için can evnden tutuştu ,yüreğine toroslardan çığ düştü, yangınımı söndürmedi kar benim.Niceler sultandır ,kraldır , şahtır, benimle değişti tarihi bahtı yerle bir eyledim hacul etvahtır.
Akılalmaz hünerlerim var benim:
kamil iken cahil ettim alimi , vahşi iken yahşi ettim zalimi , yavruz iken zebur ettim selimi her oyunu bozan gizli zor benim. yeryüzünde ben ürettim veremi lokman hekim bulamadı çaremi ,aslı için kül eyledim keremi, ibrahimin atıldığı kor benim.sebep bazı leyla bazı şirindi, hatrım için yüce dağlar delindi ,bilek gücüm ferhat ile bilindi kuvvet benim kudret benim fer benim.
ilahimle mevlanayı döndürdüm , yunusumla öfkeleri dindirdim , günahımla çook ocakalr söndürdüm hayır benim şer benim.
benim için yaratıldı Muhammed ,benim için yağdırıldı o rahmet , evliyanın sözündeki muhabbet ,enbiyanın yüzündeki nur benim , kimsesizim hısmımda yok hasmımda , görülmezim de gizlimde yok resmim de , dil üzmezim tek hece var ismim de barınağım gönül denen yer benim benim adım AŞK...
-
benim tek hecelerim : kan, kin, tek, piç ...
yazı güzel