Herşeyi İle Hazır Sözlük Sitesi
-
Kaliteli domaine sahip sözlük sitesini satışa koyuyorum. Daha önce de kaliteli bir domaine sahip sözlük sitesini r10 üzerinden sattım. Bu alan adı daha öncesinde zargan'a aitti. Site adresi : sozlukhane com Site için istenen fiyat :450 TL Sitenin aylık getirisi:- Sitenin açılış tarihi: 2019 Kategori, sitenin içeriği nedir: sözlük Günlük hit sayısı: - 30-10-5 değişiyor. İlgilenmenize bağlı Ziyaretçi kaynağı: ( - ) Domainin yaşı ve Pagerank değeri:- Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Journal tema + full modül paketi +1 yıllık hostin opencart Hosting dahil midir: güzel hosting de barınıyor devrederim orada hesap açarsanız. Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil opencart Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok Satış sebebi; nakit ihtiyacı.
-
İyi satışlar hocam "Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil opencart" şu kısmı pek anlayamadım opencart ticaret yazılımı değil mi? Open source yazacaktınız galiba.
-
Cayan bunu yazdı
İyi satışlar hocam "Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil opencart" şu kısmı pek anlayamadım opencart ticaret yazılımı değil mi? Open source yazacaktınız galiba.
Sanırım c/p yaparken içeriğin bir kısmı yanlış gelmiş. Ha Journal sözlük yapılabilecek kadar esnekse şu saniye alırım. :)
Bu arada güzel alanadı + script.
-
Cayan bunu yazdı
C p
-
C p olduğu için yanlış yazıldı.
Script ASP net ile yazılan bir script fiyatı 600 TL.
Güzel net te barınıyor.
Logo vs özel yaptırıldı.
-
Konu up