Heryerden Herşekilde Hırsızlık
-
Yaa merak ediorum. burda böle deli dolu, biri birine tutmayan onlarca deli var. bu delilerin bissürü fikirleri var.. Aceb Bi banka nasıl soyulur?? herkes bi önerisini yazsa... Merak ediom yaw. Hep böle durup durup düşünürüm büyük vurgunları..Herşeklinden Banka Soygunu.. oceanseleven gibi.. Yeride kendiniz seçin, planıda kendiniz yapın. maksat muhabbet, beyin cimnastii:p
-
banka soymanin bilim teknolojiyle ne alakasi var?
-
GLaDio cok cahilsin bea :))
film olayi
arkadas belkide film cevirecek senaryo ariyor
veya gercekten soygun yapacaktir
aklima gelirse mutlaka yazarim.
eglenceli birseye benziyor... -
Ben banka soymak istesem hıyar gibi bankaya silahla dalmam.
Bi sahte kimlikle E-Ticaret (alisveris)sitesi acar, bi de banka hesabi edinirim, hacklediim bir iki alisveris sitesindeki Kredi karti bilgilerini alır (site hacklemek de gerekmez arasanız tonlarca bulursunuz google dan) bi program yazıp otomatie takar kendimden alışveriş yaptırrım.
örneğin 1000 tane Kredi kartı ele gecirsem (ki degil 1000, 100.000 i bile bulurum istesem) bunlardan 10 ar $ lik ufak vurgunlar yaparım ayda bir. (kimse 10 dolar icin dawa acmaz) yada bi kerede hepsine 100$ gecirip banka hesabini kapatir kayiplara karisirim.
Aklı başında adam banka soymaz, eger böle bi amacın varsa Hayali ihracat yapanlari fln TVde gördüklerini örnek al. silahla soygun dönemi bitti. -
Yaa emin değilim ama bi yerden duymuştum. almanyada bir bankanın her hesabından bir mark çarparak adam hayata voleyi çakmıştı. Ama Sonra yakaladılar gencecik çocuğu. Hala kodesten çıkmamıştım sanırım.. Birileri yazmıştı ATM makinasını vinçle çalmayı. En ücra köşelerde bile ATMler var. şimdi bu ATMlerin ekranını bi şekilde söksek yada kırsak. İÇerideki paraya ulaşabilirmiyiz acep? Yoksa içerde başka bi kasa falan varmıdır? Ben ATM soyardım...
-
merhaba owerdose. HolyOne"ın dedikleri doğru. fakat benim de eklemek istediğim bir şeyler var. eğer gerçek bir soygun yapmak istiyorsan yani şööle okkalı bir vurgun (örneğin 500.000 Dolar falan :-)) telnet"i iyi bilmen gerekir.fakat bunu windows"ta yapma. yakalarlar.ben rahatlıkla banka sistemlerine girer incelerim kimin ne kadar parası varmış falan diye. bu iz bırakmaz fakat sistemin veri tabanında en ufak bir değişiklik yaparsam anında tepemde biterler. değişiklik yaptıktan sonra sisteme bıraktığım dijital izleri silmem imkansız. ve bir çok kişi öyle.çok hızlı olmak gerek.sistemi iyi bilmek gerek. çok düşünülmüş bir plan olması gerek ki anca sıyrılasın.eğer bunda kararlı isen daha iyi birilerinden yardım alman gerek. kendi adıma konuşuyorum ki bu konu beni aşar...sana daha sonra arkadaşımın mail adresini vereyim. kıbrıs"ta yaşıyor ve çok iyi bir cracker. belki yardımcı olabilir. ama bu işlerden uzak dursan iyi olur. çok kişi yakalandı. benim yaşadığım şehir çok küçük fakat burda bile oldu buna benzer olaylar.kendine iyi bakkk....
Toplam Hit: 2717 Toplam Mesaj: 6