folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder HES Hakkındaki Görüşleriniz

HES Hakkındaki Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

hidro elektrik santralleri hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim.. doğu karadenizde çoğu yere yapılıyor..  bazen engelleniyor bazen engellenemiyor.. doğayı bozduğu doğru ama zararlara yararları ? sizin görüşlerinizi alabilirmiyim ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

edit.. her ihtimale karşı burayıda alayım.. yanlış yazmışım zararları yararları yazacaktım.. bazı müridler iğneleyebilirde.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

en iyisi nükleer enerji ve iyi planlanmış güneş enerjisi ve rüzgar enerjisi.

hidroelektirik santral/baraj olmazsa nerden su içeceğiz ? yer altı suları herkese yetmez ve devletin malı sudan pahalı.

sulama sistemleri konusunda faydaları vardır.GAP bi bitse (meçhul :) ) sulama alanları tarım derken bi baktın doğu batı olmuş..beklenti bu yönde.

zararları konusunda pek elle tutulur birşey yok.yerleşim alanları dışında ve ıssıs yerlerde kurulduğu zaman pek bir sorun olmaz.ancak öncelik hangisinde olmalı sorusuna cevap elbette nükleer enerji olacaktır..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

up...

Toplam Hit: 802 Toplam Mesaj: 4