Hesap İşletim Ücreti HK
-
Bayramda Uçmakdere'de kamp yapıyordum, dönüşde kardeşime hesap numarama para yatır dedim yatırdı 10 tl yatırdığı için kesilmiş, bende metro türizm'e gittim.
Para yatmış ya zaten kesin, biletimi almaya gidiyorum istanbula dönmek için, pat red onaylanmadı hatası verdi.
Nasıl olur vs derken, tekrar arabanın yanına döndüm teyze oğluna dedim böyle böyle neyse bileti nakit aldım, geldim istanbula belki bayramdır hesabı belki ondan geçmemiştir falan dedim.
Bugün atm'ye gittim, baktım bakiye : 0
Girdim içeri gişeye, dedim böyle böyle, bir baktı kız hesap işletim ücreti diye banka kesmiş, kestiğine dair bir mesaj bile atmıyor amk evlatları, 48 lira daha var yatırırsan onuda kesecek dedi.
Senede iki defa 120 tl toplam kesiyormuş akbank, sadece kart açık durduğu için.
İşe başlayacağım yer de, akbankla anlaşmalı, yani 120 tl her yıl girecek yok yere, bunun hukuki bir boku yok mu? Bir kaç kişiye sordum alamazsın geri dedi. -
-
Hocam otomatik ödeme talimatı ver hocam muhtemelen almazlar bankayla bi görüş...
Ben sırf bu yüzden hesap sayımı 1e düşürdüm oda bankanın personel hesabı...
-
Enpara akar.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bunların bir kaçını okudum.
dilekçe yaz, kaymakamlığa git, geri olumsuz cevap al, onu ekarte et, onu yap bnu yap şunu yap ömrüm biter.
Bir kısa yolu var mı böyle bir iki işlemle kesin halledilecek.
Sen anlarsın bu işlerden Rob Amca.
-
Zeytun-i bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Bunların bir kaçını okudum.
dilekçe yaz, kaymakamlığa git, geri olumsuz cevap al, onu ekarte et, onu yap bnu yap şunu yap ömrüm biter.
Bir kısa yolu var mı böyle bir iki işlemle kesin halledilecek.
Sen anlarsın bu işlerden Rob Amca.
2 seçenek var ya çok paran olacak resti çekeceksin, ya da emek verip uğraşacaksın gelen sonucada razı olacaksın,
-
Maas alacagin hesaptan ucret kesmezler merak etme
-
Liquid bunu yazdı
Maas alacagin hesaptan ucret kesmezler merak etme
Daha önce de 6-7 gibi bir süre maaş aldım o hesaptan, kestiler yine.
Senin demek istediğin yatırılan maaş paranı kesmezler mi?
-
Bugünde benim hesabımda bulunan 80tlyi almıslar.3 ayda 1 20tl alıyolarmıs bugün 4 kere 20tl almıs benden gecen aylar içinde. Ziraat bankasına mail attım cevap bekliyorum. Büyük ihtimal olumsuz dönüş yaparlar.
O zamanda dilekçe yazıcam artık.Geçen yıl da 5 10 ne varsa almıstı hesapda.
-
Maaş aldığın hesaptan parayı almazlar. Benden aldılar geri istedim şubeye git diye yokuşa koştular bende kredi karti borcunu maaş hesabından aktarın kredi kartınızı kullanmıyorum. Başka Banka mı yok dedim baktım iade etmişler.