Hesap Para İşlemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

hocalar öncelikle hepinize merhaba malumunuz artık üniversite hayatına atılıyoruz .Şimdi bu para gönderme alma işlemleri için ideal banka hangisidir fikirlerinizi almak istiyorum .

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

buraqgo bunu yazdı:
    -----------------------------

hocalar öncelikle hepinize merhaba malumunuz artık üniversite hayatına atılıyoruz .Şimdi bu para gönderme alma işlemleri için ideal banka hangisidir fikirlerinizi almak istiyorum .

-----------------------------,

para yatırma özelliği olan tüm bankamatiklerden o bankaya ait hesabından kartsız işlemle bedava para yatırabilirsin yada sana yollayabilirler.
    öğrenci adamda genelde olucak kartların başında 1 ziraat gelir 2 ise iş bankasıdır :)  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

çevremde ziraat pek denk gelmedim ancak iş bankası idealdir diyebilirim.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

iş bankası kadar dandik banka görmedim. normal bir numara nın önüne çeşit çeşit özel numaralar geçebiliyor. 20 kişi için sabahtan akşama kadar beklersin.

garantide çok kalabalıktır müşteriyle ilgisi yok onlarında. akbank kullanıyorum ve çok memnunum hocam. ziraat zaten burs veya kredi için olur her öğrencide :)

para gönderme için ise ziraat internet hesabı açtır. oradan havale veya eft yi çok ucuz bi fiyata yaparsın. örneğin bankadan bankaya atm den  5 tl . internet hesabından 1 tl ye yolluyorsun.

Nerde o eski TBT...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

iş bankası ve garanti. neden diyeceksin cehennemin dibinede gitsen atm vs bulabilirsin. :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    is, vakif, ptt

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

kredi ayağı falan olacak, ziraat kesin, iş bankası gelir ondan sonra. Bu ikisi sana yeter, sadece hafta sonları para yatıramaz alamazsın okadar çünkü hafta sonları bankadan bankaya transfer yoktur, işleri hafta içi halletmeye bak, garanti akbank falan tavsiye etmiyorum 50 liranın hesabını yapıcan sonuçta ne kadar banka o kadar gider,

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

iş bankası tabıkı sasma sakın dıger bankalar kart ucretı alıolar bı bakıosun 20 tl ucms

ben sadece ben
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    hangisi sana uygunsa zaten cogu ogrencı belgenı goturdugn zaman senden yıllık ucret almayacaktır ailene en yakın sube hangısı ıse onu kullan bide gittgin unıde senın fakulten ve ya yuksekokuluna en yakın olanı secebılırsın benım tercıh sebebım yurduma en yakın olandı ılk sene şimdi kafama gore cogu bankadan var

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

zaten burs kartı verecekler onu kullanırsın tek kartta hepsi toplu olur

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1198 Toplam Mesaj: 10