Hesapta 40,92 $ Olan Adsense Hesabımı Satıyorum.
-
merhaba arkadaslar. Aktif forumda gördüm adsense hesabıyla alakalı bir başlık benimde böyle bi hesabım vardı satayım dedim. Uzun zamandır kullanmıyorum.İşim geregi artık web ile ilgilenmiyorum.Zamanında actıgım bir site icin kaydını yapmıstım Enson 2007 de kullanmıstım ozamandan beri var hesap.Şimdi baktım hesaptada 40,92 $ var. İlgilenen arkadaslar olursa hesabı satabilirim.
-
ne kadar? aklındaki fiyat nedir?
-
Aktif forumda arkadasın birisi boş hesap için 20 tl istiyordu.Hesap ücretini almıcam.İsteyene 40tl ye verebilirim
-
bende de 20.74 $ lık hesap var :| alıcı varsa satabilirim
-
baktın 100 e daha çok var :D 40$ a almaz adam çünkü o 40 $ ı 100 e tamamlamak için uğraşacak daha aşağısına gider
-
Yok lan:) Gel satiim sana girince görürsün enson ne zaman artış oldugunu2007 yılının yazından bu yana daha yeni girdim.
-
pillibebek bunu yazdı:
-----------------------------
Yok lan:) Gel satiim sana girince görürsün enson ne zaman artış oldugunu2007 yılının yazından bu yana daha yeni girdim.
-----------------------------nerelerdeydin la sen :) yoktun baya bi askeremi gittin :)= gelmişken bi tavla turnuvası ayarla :)
-
Yok alper askere gitmedim.İş dolayısıyla eskisi kadar sık takılamıyorum boş zaman yok.Hey gidi günler dimi:)
-
Arkadaslar varsa ilgilenen 40 tl ye vereyim
-
pillibebek bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar varsa ilgilenen 40 tl ye vereyim
-----------------------------hah şimdi uygun fiyat oldu :)
Toplam Hit: 1212 Toplam Mesaj: 10