Hevesim Var Sazım Yok Hevesimi Kırmayın
-
5 aydır kısa sap bağlama ile uğraşıyorum.Yeni hocamın tavsiyesi ile uzun saplı bağlamaya geçeceğim.Öğrenme aşamasını atlatmak için yani öğrenene kadar uzun saplı bağlamaya ihtiyacım var. Elinde olupta kullanmayan varsa bi süreliğine ödünç olarak verebilir mi?Şimdiden teşekkür ederim :) Sanata saygı duyup sahip çıkalım lütfen:)
-
Merak ettım sımdı Ne kadar bu uzun saplı Sazların ıkıncı elı?
Sonucta bu saz sana her zaman lazım,bence gıdıp sıfır alamıyosan bıle ıkıncı el alsan cok daha rahat edersın gıbıme gelıyor.yınede sen bılrsn,belkı cıkar bır kardesımız...Ama.. :O
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------
Merak ettım sımdı Ne kadar bu uzun saplı Sazların ıkıncı elı?
Sonucta bu saz sana her zaman lazım,bence gıdıp sıfır alamıyosan bıle ıkıncı el alsan cok daha rahat edersın gıbıme gelıyor.yınede sen bılrsn,belkı cıkar bır kardesımız...Ama.. :O
-----------------------------100 tl ye sıfır uzun sap bağlama ayarlayabilirim
-
500 tl e satarım uzun sap tam kuru, yıllık muhteşem saz.
-
u-f-d bunu yazdı:
500 tl e satarım uzun sap tam kuru, yıllık muhteşem saz.
-----------------------------ağacı ne bağlamanın ? yaprak mı oyma mı ? :) bunlar önemli
-
bana geçici süreliğine lazım muridler bi kere alcam evet ama onlarda çok pahalı ben öğrenene kadar geçici bi süre için alacağım o yüzden masraf yapmak istemiyorum öğrenciyiz nihayetinde
-
hocam emanetin canı az oLur . . biraz para biriktir nasıL oLsa öğrenmeLik diosn iyi kötü bi bağLama aL . . burdan birinden ödünç aLırsın enstruman sonuçta kırıLır nemLenir sesini kaybeder . . vs. sonra aLsana masraf baş ağrısı . . ucuz oLsun senin oLsun bence . .
-
Uzun sap nasıl oluyor ? bi tane vardı bende çöpe atmadıysam bodrumdadır veriyim geride istemem :|
-
fatX bunu yazdı:
Uzun sap nasıl oluyor ? bi tane vardı bende çöpe atmadıysam bodrumdadır veriyim geride istemem :|
-----------------------------sapı uzun oluyor :) internetten bak anlarsın zaten uzun kısa kendini belli eder :)
-
Lise zamanları ilgileniyordum bi sazda almıştım kendime.Şimdi bi dostuma verdim güzelde çalıyor bazı geceler oturur dertleşiriz.