Hibe Programları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Merhaba..

Bu aralar hibe programlarına kafayı takmış bulunmaktayım. Ama araştırma çalışmalarına girdiğim zaman kafam allak bullak oluyor.. İnanılmaz karıştırıyorlar.. Sanki insanlar bulamasın diye saklanmış gibi internet sitelerinde.. Bu açılan hibe yada ar-ge projeleri duyuru ve sonuçlarının açıklandığı yada düzenli takip edebileceğimiz bir yerler varmıdır. Bilen arkadaşlar bir yol yordam gösterirse sevinirim.

NOT: KONUYU GENEL'E AÇTIĞIMA BAYA EMİNİM AMA DOWLOAD ve DOSYA PAYLAŞIMA NEDEN GEÇTİ ANLAMADIM ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Dostum direkt olarak hibe veren kuruluşların sitelerinden araştır sana tavsiyem. Orda her şey fazlasıyla yazıyor. Benim teknogirişim başvurum bugün kabul oldu hatta. 

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Hocam bu teknogirişim başvuru sonuçları nerde açıklandı gönderirmisin adresi lütfen
    EK: http://sagm.sanayi.gov.tr/userfiles/file/2015_YILI_TGSD_SONUC.pdf  linki buldum arkadaşlar.. Peki projelerin içerikleri hakkında bilgi alabiliyormuyuz?

McM tarafından 05/May/15 22:28 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

bende kosgeb girişimcilik sertifikası var, 30 hibe 70 kredi veriyorlar bana tek katkısı günlük verilen 20 lira oldu 10günde 200 borsada 3'e katlaım şimdi 600 olarak duruyor =D

glaurung tarafından 06/May/15 03:57 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Hocam bu teknogirişim başvuru sonuçları nerde açıklandı gönderirmisin adresi lütfen
    EK: http://sagm.sanayi.gov.tr/userfiles/file/2015_YILI_TGSD_SONUC.pdf  linki buldum arkadaşlar.. Peki projelerin içerikleri hakkında bilgi alabiliyormuyuz?

hocam projelerin içeriklerini söyleyebileceklerini sanmıyorum. Benimki medikal bir cihaz mesela ama oraya binbir çeşit proje gitti. 490 civarı proje kabul oldu. 

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
Toplam Hit: 1099 Toplam Mesaj: 5