folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hibe Verebilecek Kuruluşlar(Üniversite Projesi İçin) ?

Hibe Verebilecek Kuruluşlar(Üniversite Projesi İçin) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar kısaca özet geçeyim yurt dışından belli bir konu üzerinde panel düzenlemek için öğrenciler davet edilicek.Yaklaşık olarak 30 40 bin lirası paraya ihtiyaç var.Bu parayı bulunduğumuz şehirde(Muğlada) spponsor olarak sağlama şansı pek mümkün görünmüyor.Bilgisi olan arkdaşlardan fikir bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

abrupa birliği akar. yalnız sadece konferansa vermezler muhtemelen. ufak bi gezi de ayarla. projeye muğlanın yerel mirasını dünyaya tanıtmak falan yaz. avrupa bayılıyor böyle projelere. tüm masrafları karşılatır üstüne günlük 20-40 euro harcırah alırsın. o para sana kalmaz tabi de önemli bi referans olur. işini de görmüş olursun.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

abrupa birliği akar. yalnız sadece konferansa vermezler muhtemelen. ufak bi gezi de ayarla. projeye muğlanın yerel mirasını dünyaya tanıtmak falan yaz. avrupa bayılıyor böyle projelere. tüm masrafları karşılatır üstüne günlük 20-40 euro harcırah alırsın. o para sana kalmaz tabi de önemli bi referans olur. işini de görmüş olursun.

tamam . zaten bizde avrupa birliği projeleri içinde yer alıyoruz fakat bu konferans işi onların destekleyebileceği bir durum değil o yüzden başka kurum arıyourz:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Sıtkı Koçmanla görüştün mü hacı?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sadece konferansın finanse edilmesi bana saçma geldi . sonuçta öğretim görevlisi getirteceksen olabilirde öğrenci niye getiriyorsun ?

bilgileri faxla yada internetten yapın konferansı herkez izlesin. youtube vb.

biraz daha ayrıntı yazaydın iyiydi hocam. bizde proje için kaynak aramaktayız bakalım arkadaşla güvenli ve hijjenik organik ve konvalsiyonel sebze meyve projemiz var. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    Sıtkı Koçmanla görüştün mü hacı?

dostum onların 30 40 bin çıkartıcağına inanmıyorum bu arada muğladanmısın?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

ab-ilan.com

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 778 Toplam Mesaj: 7