Hibe Verebilecek Kuruluşlar(Üniversite Projesi İçin) ?
-
arkdaşlar kısaca özet geçeyim yurt dışından belli bir konu üzerinde panel düzenlemek için öğrenciler davet edilicek.Yaklaşık olarak 30 40 bin lirası paraya ihtiyaç var.Bu parayı bulunduğumuz şehirde(Muğlada) spponsor olarak sağlama şansı pek mümkün görünmüyor.Bilgisi olan arkdaşlardan fikir bekliyorum.
-
abrupa birliği akar. yalnız sadece konferansa vermezler muhtemelen. ufak bi gezi de ayarla. projeye muğlanın yerel mirasını dünyaya tanıtmak falan yaz. avrupa bayılıyor böyle projelere. tüm masrafları karşılatır üstüne günlük 20-40 euro harcırah alırsın. o para sana kalmaz tabi de önemli bi referans olur. işini de görmüş olursun.
-
Prometheus bunu yazdı
abrupa birliği akar. yalnız sadece konferansa vermezler muhtemelen. ufak bi gezi de ayarla. projeye muğlanın yerel mirasını dünyaya tanıtmak falan yaz. avrupa bayılıyor böyle projelere. tüm masrafları karşılatır üstüne günlük 20-40 euro harcırah alırsın. o para sana kalmaz tabi de önemli bi referans olur. işini de görmüş olursun.
tamam . zaten bizde avrupa birliği projeleri içinde yer alıyoruz fakat bu konferans işi onların destekleyebileceği bir durum değil o yüzden başka kurum arıyourz:)
-
Sıtkı Koçmanla görüştün mü hacı?
-
sadece konferansın finanse edilmesi bana saçma geldi . sonuçta öğretim görevlisi getirteceksen olabilirde öğrenci niye getiriyorsun ?
bilgileri faxla yada internetten yapın konferansı herkez izlesin. youtube vb.
biraz daha ayrıntı yazaydın iyiydi hocam. bizde proje için kaynak aramaktayız bakalım arkadaşla güvenli ve hijjenik organik ve konvalsiyonel sebze meyve projemiz var. :)
-
MiqRoP bunu yazdıSıtkı Koçmanla görüştün mü hacı?
dostum onların 30 40 bin çıkartıcağına inanmıyorum bu arada muğladanmısın?
-
ab-ilan.com