Hic Bir Programi Acamiyorum Lutfen Yardim Edin
-
hangi programi acmaya kalksam
Windows connot find C:/program files/......./......exe Make sure typed the correctly and then try again . to search for a file, click the start button , and then click searh.
bu uyari cikiyo control paneline bile giremiyorum bilgisayara format atamam cok onemli seyler var icinde lutfen yardim edin -
Hoja geçmiş olsun bayağı kaliteli trojan yemişsin. Ama sen ilk önce hangi windowsu kullanıyon, tam açıklamalı olarak anlat.
-
xp kullaniyorum
-
trojen i bulmak icin taratamiyorum bile hep ayni hatayi veriyo kim yaptiysa m.kodu aletin helal olsun
-
bana kalırsa sen trojan deyil virüs yemişsin. Sanırım virüs lovesan gibi kendini *.exe dosyalara bulaştırıyor ve senin bilgisayarındaki antivürüs programı bulduğu virüs bulaşmış dosyaları onarmaya deyilde direk silmeye ayarlanmış yada sen bulunan virüsleri siliyorsun. Bi arkadaşın başınada aynısı gelmişti. antivirle bi arat virüsün adını çıkarsa www.sarc.com"dan tool"unu ara kesin wardır bide ööle bak. antivirde çalışmıyosa internetten online olarak virüs taraması yaptır. (Tabi rundll32.exe"de silinmediyse arkadaşınkinde oda gitmişti internete de giremedik mecbur format çektik)
-
virüs yada trojan yememiş olabilirsin. systeminde herhangi bir bozulma olabilir. ancak diğer arkadaşların da dediği gibi virüs te yemişolabilirsin. sana tavsiyem diskindeki datalarını CD-Writer ın varsa onunla yedeklemen yada başka bir HDD e aktarma yaparak systemini formatlamak suretiyle tekrar yüklemektir. ancak bunları yapmak istemiyorsan sana kaspersky antivirüs 4 ü tavsiye ederim. options tan dezenfekte modunu secerek kullan yoksa yedeklerin gidebilir..
Toplam Hit: 1797 Toplam Mesaj: 6