Hiç Bişey Açık Değilken RAM'in Çok Fazla Kasma Sorunu
-
hacılar deli olacam 2 gb ddr3 ram var ama sdece chorme'da twitter ve tahribat açıkken yüzde 70'i zorluyor.
hiç bişey açık değilken yüzde 25
yokmu bunun bi çaresi

-
bu değerler normal mi

-
bilgisayarındaki virüs programlarının hepsini kapatıp bi öyle kullanmayı dene. bazen sapıtıyo o programlar acayip ram ve cpu harcıyolar.
-
Seastar bunu yazdı
bilgisayarındaki virüs programlarının hepsini kapatıp bi öyle kullanmayı dene. bazen sapıtıyo o programlar acayip ram ve cpu harcıyolar.
kurulu virus programı yok. dedim ya abi öyle ram kasacak bi program açık değil :ı
-
ilk fotoda antimalware gibi bişey gördüm de o yüzden söyledim virüs programlarını kapat diye..
tarayıcını değiştirip aynı sitelerde gezinmeyi denedin mi? belki problemin tarayıcıyla alakalı olabilir.
eğer o da değilse virüs programı kullanmadığın için de bunlar başına gelmiş olabilir :)
-
hoca kaynak izleyicisinden bak bakalım belleği çok kullanan ne var
sonra yönetimsel araçlardan olay görüntüleyiciden kontrol et hataları ve performans izleyicisinden rapor oluştur soruna ne sebep oluyor
bu daha birşey değil ilerleyen zamanlarda eğer mekanik disk kullanıyorsan windows 8 diski 100& lere çıkartacak şimdiden önlemini al... -
bellek sekmesine tıkla çok kullanımdan az kullanıma göre ayarla. fazla ram kullanan uygulamaları kaldır iptal et.