Hiç Bitmeyen Hikaye?
-
beyler tbt'nin hiç bitmeyen hikayesine benzer bir asp script bilen, üreten falan varsa mümkünse paylaşabilir mi, ya da en azından mantığı üzerinde yorum yapabilir mi? teşekkürler.
-
"Hiç Bitmeyen Hikaye" mantığı tahribat sınırları dışında çalışmaz...işte burda var burda yaz ne uğraşacan...bunun mantığındada bişe yok hem...konular arasındaki dallanmaları (bağlantıları) düzgün yapacaksın olacak bitecek.
-
peki yeni bir bölüm eklenirken otomatik olarak db'ye diğer iki bölüm için link mi ekleniyor. eğer eklenmiosa nerden bilio gideceği sayfanın id'sini?
-
Bak hacı zaten bir bölüm oluşturdun sonra yeni bir bölüm için iki seçeneğin var diyelim bu iki seçeneğide oluşturdun...böyle gidiyor..mantığı şu..eğer 1 seçenek seçilmişse şu linke git..2.seçenek seçilmişse şu linke git..sabit mantık burdaki....yeni bölüm eklemeyide şöyle düşün bir duvar var uzun bu duvar her gelen iki tuğla örüyor..her gelen iki tuğla örüyor....işte elinin altında baksana hiçbitmeyen hikayeye...
-
hajım bende ilk bayağı kafa yormuştum sonra çözdüm felsefeyi
al eline bi kağıt bi kalem
bak db şeklini verem ona göre yönlendir..
bak şimdi bu
tblHikaye olsun
id isim kim tarih 27 Bir varmiis, bir yokmus, küçük bi aysecik varmiiis.... gokhan 22:10 @ 2005 bak şimdi
buda tblyazilar
hid yid ata baslik yazi 22 36 25 ayşecik yan batsın çamura batsın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gibi vlh ben böle yaptım oldu :)
Toplam Hit: 1013 Toplam Mesaj: 5