folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hiç Bitmeyen Hikaye Yalan Oldu

Hiç Bitmeyen Hikaye Yalan Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    yaaa millet yalan oldu bu hikaye a.q kmse ne bakıyoo nedeee dewam ettirooo en son ben yasmıstım taa ebesini nikahında o zmandan şimdie kdr hiç bi ilerleme ööle kaldı a.q nolcaq bunun sonu : )

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLooD_ME
    BLooD_ME's avatar
    Erkek

haklısın kardeşim. ben yazmıştım geçenlerde bikaç ihtimal.. Ama bakıyorum hiçbir değişiklik yok.. Devam etmesi için oylamaya sunuyorum:) kabul edenler........................... etmeyenler....................

edil......miştir??

eĞeR tARiHteN dErS aLıNsAyDı ; taRiH tEkErRüR eTmEzDi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fizilal
    fizilal's avatar
    Erkek

Benim fikrim hiç bitmeyen hikaye 5. düğüm(node) bitmeli 5. düğüme finali yazıyorsun denirse daha ilgi çekici olur.....

Herkes hoş bir seda duymak ister...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:

ya bence bunun sebebi 2 ayrı yola ayrılması her seferinde......sadece dümdüz devam etse bence daha güzel olurdu

wallaaa olabilrr bişe diyemicemm ama suan itibaryle sartlarr böle we biz de bunu dewam ettirmeliyiz : )

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLooD_ME
    BLooD_ME's avatar
    Erkek

Baksanıza abi kimse konuya iki satır bişi bile yazmıyo..ki hikayeye yazsınlar..

eĞeR tARiHteN dErS aLıNsAyDı ; taRiH tEkErRüR eTmEzDi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Aslında cok fazla yazan var fakat hikayelerinize katkıda bulunulmamasının sebebi şudur ki hikayemiz agac mantigiyla gidiyor

yani 3. bölümü yazsanız 1 saat icinde devam edilir. ama 13. bölümü yazmışsanız (unutmayın ki  hikayede100 lerce 13. bölüm olabilir) 2 üzeri 13 den hesaplayin, sadece 13. bölümleri gezseler sizinkine denk gelme ihtimalleri nedir diye...

ondan sonra tüm hikaye bolumunde devam edilecek diger bolumleri de hesaba katin, 6.7.8.14.15.16. bölümlere yazanlar da var...

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desert-Tiger
    Desert-Tiger's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Aslında cok fazla yazan var fakat hikayelerinize katkıda bulunulmamasının sebebi şudur ki hikayemiz agac mantigiyla gidiyor

yani 3. bölümü yazsanız 1 saat icinde devam edilir. ama 13. bölümü yazmışsanız (unutmayın ki  hikayede100 lerce 13. bölüm olabilir) 2 üzeri 13 den hesaplayin, sadece 13. bölümleri gezseler sizinkine denk gelme ihtimalleri nedir diye...

ondan sonra tüm hikaye bolumunde devam edilecek diger bolumleri de hesaba katin, 6.7.8.14.15.16. bölümlere yazanlar da var...

teşekkürler açıklaman için . ama açık söylemek gerekirse bi bok anlamadım :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeyazSeytan
    BeyazSeytan's avatar
    Erkek

MitnickKevin Dostum benden bitmeyen hikaye yazmami istemisti ama secenekleri yazan kisi seciyordu benim yaptiğimda :) tabii o zaman bilmiyordum tam olarak nasil calistiğini. neyse simdi ben bu olaydan bahsedeyim.
    Bitmeyen Hikeyenin Mantigi
    HolyOne Ustadimin Bahsetmek istediğide bu ihtimel cok yuksek bir ton konu waer belki senin yazdiğini kimse secmiyor bile
    [Resim Url : http://www.geocities.com/ramsofttr/bitmez.GIF ]

<% if not hayat.eof then hayat.close %>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeyazSeytan
    BeyazSeytan's avatar
    Erkek
    ééé o zaman secenek olmaz secenek olmaz ise farkliliklar cikmaz bence sacma olur surekli duz metin okumak

<% if not hayat.eof then hayat.close %>
Toplam Hit: 1844 Toplam Mesaj: 9