Hiç Bitmeyen Hikaye Yalan Oldu
-
yaaa millet yalan oldu bu hikaye a.q kmse ne bakıyoo nedeee dewam ettirooo en son ben yasmıstım taa ebesini nikahında o zmandan şimdie kdr hiç bi ilerleme ööle kaldı a.q nolcaq bunun sonu : )
-
haklısın kardeşim. ben yazmıştım geçenlerde bikaç ihtimal.. Ama bakıyorum hiçbir değişiklik yok.. Devam etmesi için oylamaya sunuyorum:) kabul edenler........................... etmeyenler....................
edil......miştir??
-
Benim fikrim hiç bitmeyen hikaye 5. düğüm(node) bitmeli 5. düğüme finali yazıyorsun denirse daha ilgi çekici olur.....
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
ya bence bunun sebebi 2 ayrı yola ayrılması her seferinde......sadece dümdüz devam etse bence daha güzel olurdu
wallaaa olabilrr bişe diyemicemm ama suan itibaryle sartlarr böle we biz de bunu dewam ettirmeliyiz : ) -
Baksanıza abi kimse konuya iki satır bişi bile yazmıyo..ki hikayeye yazsınlar..
-
Aslında cok fazla yazan var fakat hikayelerinize katkıda bulunulmamasının sebebi şudur ki hikayemiz agac mantigiyla gidiyor
yani 3. bölümü yazsanız 1 saat icinde devam edilir. ama 13. bölümü yazmışsanız (unutmayın ki hikayede100 lerce 13. bölüm olabilir) 2 üzeri 13 den hesaplayin, sadece 13. bölümleri gezseler sizinkine denk gelme ihtimalleri nedir diye...
ondan sonra tüm hikaye bolumunde devam edilecek diger bolumleri de hesaba katin, 6.7.8.14.15.16. bölümlere yazanlar da var...
-
HolyOne bunu yazdı:
Aslında cok fazla yazan var fakat hikayelerinize katkıda bulunulmamasının sebebi şudur ki hikayemiz agac mantigiyla gidiyor
yani 3. bölümü yazsanız 1 saat icinde devam edilir. ama 13. bölümü yazmışsanız (unutmayın ki hikayede100 lerce 13. bölüm olabilir) 2 üzeri 13 den hesaplayin, sadece 13. bölümleri gezseler sizinkine denk gelme ihtimalleri nedir diye...
ondan sonra tüm hikaye bolumunde devam edilecek diger bolumleri de hesaba katin, 6.7.8.14.15.16. bölümlere yazanlar da var...
teşekkürler açıklaman için . ama açık söylemek gerekirse bi bok anlamadım :) -
MitnickKevin Dostum benden bitmeyen hikaye yazmami istemisti ama secenekleri yazan kisi seciyordu benim yaptiğimda :) tabii o zaman bilmiyordum tam olarak nasil calistiğini. neyse simdi ben bu olaydan bahsedeyim.
HolyOne Ustadimin Bahsetmek istediğide bu ihtimel cok yuksek bir ton konu waer belki senin yazdiğini kimse secmiyor bile
[Resim Url : http://www.geocities.com/ramsofttr/bitmez.GIF ] -
ééé o zaman secenek olmaz secenek olmaz ise farkliliklar cikmaz bence sacma olur surekli duz metin okumak