folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hiç Yayınlanmamış Kurtuluş Savaşı Fotoğrafları

Hiç Yayınlanmamış Kurtuluş Savaşı Fotoğrafları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Birçoğu ilk kez yayımlanan belgeler ve fotoğraflarla Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın tarihi. Tempo Dergisi'nin bu haftaki sayısı alınıp yıllarca saklanacak tam bir belgesel niteliğinde.  Kurtuluş Savaşı'nın şimdiye kadar hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğraflarının yer aldığı dergide, araştırmacı Atilla Oral'ın hazırladığı ‘Kuva-yı Milliye' isimli kitap, dünyaya örnek olan savaşın hangi şartlarda kazanıldığını, en çarpıcı görüntülerle anlatıyor.

Çanakkale'de ölen askerlerin kemiklerinden oluşan bir dağ... İzmit'te kurşuna dizilen Türkler, yakılan köyler, işgal gemilerinden indirilen askerler... Çoğunluğu işgal güçlerinin fotoğrafçılarının çektiği çarpıcı görüntüler, tarihin unutulmuş sayfalarında yer alan ayrıntıları gün ışığına çıkarıyor.

-----------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar tempo dergisi 19 mayıs sayısında hiç yayınlanmamış Kurtuluş Savaşı fotoğrafları yayınlıyormuş.Arşiv niteliği taşıyacak birşey olduğu için haber vermek istedim.Böyle bir konuda kimse çıkıp reklam yapma demez sanırım.Fotoğrafların bir kısmını internette yayınlamışlar güzele benziyor.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek
    Valla ilk defa görüyorum arşive atalım hemen =)

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    öneri için teşekkürler firex,arşive katmaya değer..

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

bunlar yayınlandı hocam hatta siteyide ben yaptım

şu anda çalışmıyo ama görebilirseniz önbellekten filan bakın. bir dünya resim var.

www.gtmp.gov.tr

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
Toplam Hit: 1351 Toplam Mesaj: 4