Hiçbir Antivirüs Yüklenmiyor
-
selam beyler pc ye virüs girdi klasörler 37.0 kb olarak ve exe olarak görünüyor ve bunun sayesinde calıştırdığım programlarda visual c++ runtime error hatası alıyorum. antivirüsü de disable ediyor güvenli kip te de açılmıyor reset atıyor. önereceğiniz program varmı ?
-
yokk
format at -
hijackthis
bunu kur bir dene... -
Windows xp kurulum cd'si :) kurduktan sonra d sürücüsüne ya da varsa diğer sürücülere girerken üst taraftan klasörlere tıkla sonra soldan sürücüyü seç. Gizli dosyalar ile korunan işletim sistemi dosyalarını da göster. Virüsleri ve klasörleri göreceksin zaten. *.exe diye tüm dosyalarda aratıp (gizli dosyaları da aramaya dahil ederek) boyuta göre sıralayarak virüsü silebilirsin. Formattan sonra d sürücüsüne çift tıklayıp girme. Sonra bi virüs bulaştı formattan bile kurtuluyor diye konu açarsın :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Windows xp kurulum cd'si :) kurduktan sonra d sürücüsüne ya da varsa diğer sürücülere girerken üst taraftan klasörlere tıkla sonra soldan sürücüyü seç. Gizli dosyalar ile korunan işletim sistemi dosyalarını da göster. Virüsleri ve klasörleri göreceksin zaten. *.exe diye tüm dosyalarda aratıp (gizli dosyaları da aramaya dahil ederek) boyuta göre sıralayarak virüsü silebilirsin. Formattan sonra d sürücüsüne çift tıklayıp girme. Sonra bi virüs bulaştı formattan bile kurtuluyor diye konu açarsın :)
-----------------------------c ve d format attım antivirüsüde kurdum fakat flash belleği takar takmaz yine bulaştı nalet şey.
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------c ve d format attım antivirüsüde kurdum fakat flash belleği takar takmaz yine bulaştı nalet şey.
-----------------------------E hocam sen de müstahaksın ama :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------E hocam sen de müstahaksın ama :D
bu sözlerim neden dinlenmiyor.Hacı bir kur ya :D -
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------Otomatik kullan'ı devre dışı bırakacaksın. Sonra belleği takınca yine aynen dediğim şekilde içine girip temizleyeceksin. Zaten virüs otomatik kullan ile bulaşıyor.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------Otomatik kullan'ı devre dışı bırakacaksın. Sonra belleği takınca yine aynen dediğim şekilde içine girip temizleyeceksin. Zaten virüs otomatik kullan ile bulaşıyor.
-----------------------------sağol hocam flash ı temizledikten sonra bir format ve otomatik kullanı kapatmam gerekli. de otomatik kullan ı nasıl kapatabilirim?
-
DarkFall bunu yazdı:
sağol hocam flash ı temizledikten sonra bir format ve otomatik kullanı kapatmam gerekli. de otomatik kullan ı nasıl kapatabilirim?
-----------------------------Flash'ı formattan sonra temizleyeceksin. Virüslü bilgisayara takıp istediğin kadar temizle yine bulaşır :)
http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe
Otomatik kullanı bu program ile kapatabilirsin. Soldan My Computer->Autoplay->Types'a gel. Sağ tarafa 2 seçenek gelecek. Enable autoplay cd and dvd drives ve enable autoplay for removable drives. Bu ikisinin işaretini kaldır ok de. Bu program ile daha birçok ayarı değiştirebilirsin. Program olmadan regedit ile de yapılıyordu ama hangi key olduğunu unuttum şimdi evde yazıyordu. İstersen onu da akşam bulup yazarım. Bu programı kurcala biraz ben bunla epey ince ayar yapıyorum.