Hiçbir Vpn Çalışmıyor
-
Bulunduğum yerde nasıl bir sistem çözemedim bir türlü youtube da veya herhangibir yerde videolar yuklenmıo derecesınde yavas fakat bazı sıtelerden ındırme yaptgmda sanıyede 3mb görüyorum bazıları hız sınırına takılıo.
chrome dan zenmate i etkınlestırdıgımde ınternete baglanamıyorum sayfaları yuklemıyor, en az 4-5 vpn programı denedim aynı,tordan da baglantı kuramıyorum bunu aşmanın yolu varmıdır acaba
-
hocam iş yerinden dolayı veya yurttan dolayı olabilir. o dereceye geldilerse pek yol yok , icmp tunneling i araştırabilirsin pek bilinen bir yol değilsir.
-
Şunu bir dener misin :
-
İşletim sistemin nedir hocam?
Ben de okuldayken, geçtiğimiz günlerde vpn'e işim düştüğünde bağlanamadım.
Sonra /etc/resolv.conf'a baktım, okulun dns serverları gördüm. Her bağlantıda otomatik olarak atanıyordu, ve bunlar yüzünden vpn üzerinden bağlantı alamıyordum, network-manager üzerinden aktif bağlantıdaki Automatic (DHCP) seçeneğini, Automatic (DHCP) addresses only olarak değiştirdim. Alttaki dns servers seçeneğine de default olarak kendi belirlediğim adresleri yazdım.
Şu an sorunsuz bir şekilde vpn bağlantım çalışıyor. Yanlış hatırlamıyorsam senin nicki de linux konularında görmüştüm, o yüzden linux odaklı yazdım.
pcdoktor636 tarafından 26/May/15 00:20 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Şunu bir dener misin :
bu işimi gördü saol.
@pcdoktor windows kullanıyorum saolasın yınede
-
Bosluk bunu yazdımkyb bunu yazdı
Şunu bir dener misin :
bu işimi gördü saol.
@pcdoktor windows kullanıyorum saolasın yınede
bende avastta çalışmıyor yahu