Hide Folders 2009 Şifremi Unuttum Klasöre Erişim
-
İyi geceler,
Beyler hide folders ile bir klasörü şifrelemiştim şifreyi unuttuğum için programla deactive edemiyorum klasörün nerede olduğunu ve ismini biliyorum belgelerimde kendi adımla açtığım bir klasördü bu klasörü programsız açabilir miyim?
Hide folders'ı sildiğim zaman klasör tekrar görünür mü onu da sormak istiyorum epey uğraştım bir türlü klasöre erişemedim cmd ye yazdığımız zaman C:\users\pcname\documents\cd xxklasörü şeklinde erişim engellendi diyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
-
programı bilmiyorum ama dosyanın gelişmiş ayarlarından sahipliğini alabilirsin. winrar ile bakabilirsin. bi dene istersen
-
hem gizledim hem kilitledim yeni klasöre o ismi bile veremiyorum ama klasörü göremiyorum.
-
norton ghost ile dene
-
Başkasının ağzından yazıyorum
Yöntem 1:
5.7.5 sürümünü kullanıyorsan, Başlat > Çalıştır > Regedit > Enter
HKEY_CURRENT_USER/software/Folder Lock/logs klasörüne git.
Şifreler tersten yazılı halde seni bekliyor olacak.
Yöntem 2:
WinRAR ile gizli dosyaların olduğu klasörü aç ve içindekileri sürükleyerek masaüstüne kopyala.
Yöntem 3:
Regedit'i aç.
HKEY_CURRENT_USER > Software > FolderLock6 klasöründeki LastLockerPath değerini sil.
Klasör seçeneklerinden:
Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle ve Gizli dosya ve klasörleri gösterme seçeneklerini devre dışı bırak.
Belgelerim klasörüne git. Locker adında bir klasör göreceksin. Tüm dosyaların bunun içinde olacak.
-
3.4.19.609 sürümü kardeşim.
-
kayıt defterinde herhangi bir yerden düzeltebilir miyim yardımcı olur musunuz ?
Whisky tarafından 10/Oca/13 07:44 tarihinde düzenlenmiştir
-
flood olsun istemezdim ama bir daha sormak istiyorum şifreyi hala çözemedim.
-
Whisky bunu yazdı
flood olsun istemezdim ama bir daha sormak istiyorum şifreyi hala çözemedim.
söylediğin programı hiç kullanmadım ama programı tekrar kurmayı denedinmi bir çok şifreleme programının bu açığı var aynı programı bir daha yüklediğinde sorun belki çözülür bi dene istersen veya güvenli kipte programı kaldırmayı deneyebilirsin