Hide IP Platinum 3.42 Full

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnnmts
    chnnmts's avatar
    Erkek

arkadaşlar forumda aradım ve bulamadım ben de bızzat upload ettım ufak bi açıklama bırakıyorum burası alıntıdır üşeniyorum şu an açıklama yazmaya zaten bılıyosunuzdur dıye cogunuz neye yaradıgını bosuna zaman kaybı yapmak ıstemıyorum buyrun

Özellikler :
    # Sıklıkla IP adresinizi gizliliğinizin artması için değiştirir.
    # Bilgisayar korsanlarının (hacker) saldırılarından korunmanız için IP adresinizi saklar ve bilgisayarınıza herhangi bir zarar gelmesini önler.
    # Web tabanlı e-posta servisinden, e-posta yollamanız durumunda kimliğiniz anonim olarak gösterilir.
    # Gerçek IP adresinizi göstermeksizin forum, ziyaretçi defteri gibi uygulamalara mesaj atmanızı sağlamaktadır

http://rapidshare.com/files/76385487/hide_3.42_full.rar.html

ŞİFRE: www.tahribat.com

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Ooooo hajı büyük sevaba girdin şimdi haa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnnmts
    chnnmts's avatar
    Erkek
    valla sevabını bılemeyecegım ama ban gelırse şaşırmam :) son sürüm yanlış hatırlamıyorsam 3.43 tü en azından en son onu görmüştüm ama buda idare eder herhalde 4 tane crack var içinde
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quarantine
    Quarantine's avatar
    Erkek

chnnmts bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla sevabını bılemeyecegım ama ban gelırse şaşırmam :) son sürüm yanlış hatırlamıyorsam 3.43 tü en azından en son onu görmüştüm ama buda idare eder herhalde 4 tane crack var içinde

ben enson 3.50 biliyorum belki daha ileri sürümü da vardır. ama nedense bende nedense güncelleme yaparken hata veriyor ve kapanıyor. crsck de mi sorun var dersiniz yoksa vistadan mı 

...........................
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zenom
    zenom's avatar
    Erkek
    valla hajı süpersin cok işime yaradı cok sağloasın .... sayende 75 dolarım oldu :DD

Ateşe Dayanabildiğin Kadar Günah İşLe...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnnmts
    chnnmts's avatar
    Erkek

zenom bunu yazdı:
    valla hajı süpersin cok işime yaradı cok sağloasın .... sayende 75 dolarım oldu :DD

:) allahım ya kardeşim sen hangı sıtenın reklam programını kullanıyorsun anlayamadım kı sadece hide kullanarak bu kadar para aldım dıyosun :)google kullanıyorsan dırekt sıtenden kaldır reklamları yok gerk yok nasıl olsa ban yıyeceksın bosuna zaman kaybetme kalmasın goruntu kırlılıgı yapmasın sıtende :)ayrıca bununla bu kadar para yaptıran sıte baskası ıse

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=53440

de anllattığım pro ile zengın olursun :)

ayrıca bi arkadaşımda keylerde mı yoksa vısta da mı sorun var dıyo valla hoca ben şu an yurtta kaldıgım ıcın cafeden gırıyom nete bu yuzden bılemıyorum vıstayı ama xp de kurdum çalıştırdım sonra bıraktıom sıteye keyler garantı calısıyo buyuk ıhtımalle vıstadadır sorun

Toplam Hit: 5752 Toplam Mesaj: 6